Cadde Selin Ciğerci kimdir kaç yaşında? Selin Ciğerci hayatı ve kariyeri...

Selin Ciğerci kimdir kaç yaşında? Selin Ciğerci hayatı ve kariyeri...

08.02.2022 - 10:19 | Son Güncellenme:

Selin Ciğerci kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. TV8 ekranında yayımlanan 2. Sayfa Programına konuk olan Selin Ciğerci magazin gündemine ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Peki Selin Ciğerci kimdir kaç yaşında?

Selin Ciğerci kimdir kaç yaşında Selin Ciğerci hayatı ve kariyeri...

Selin Ciğerci hayatı ve kariyeri hakkında araştırma konusu olmaya devam ediyor. TV8 ekranında yayımlanan 2. Syfa programına konuk olan Selin Ciğerci magazin gündemine dair açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Peki Selin Ciğerci kimdir?

Haberin Devamı

SELİN CİĞERCİ KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Selin Ciğerci 4 Nisan 1984 yılında dünyaya geldi. Türk İnternet ünlüsü, şarkıcı ve iş insanı. Ciğerci, 2017'lerin ortalarından bu yana pop müzik alanında çalışmaktadır.

Selin Ciğerci, İstanbul'da 1984 yılında muhafazakâr bir ailede doğdu. Konyalı bir babaya ve Kastamonulu bir anneye sahip Ciğerci’nin ailesi başlangıçta yoksul olmakla birlikte, babasının bir hazır giyim firmasının sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıktılar. Ciğerci, "Okan Ünsal" takma ismini kullanarak Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştır.

Kendine ait "Selin Beauty" adında bir kozmetik ürün markası bulunmaktadır.

Ciğerci, 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile evlendi. Ciğerci'nin nikah şahitliğini yakın arkadaşı olan Demet Akalın yaptı.  Ciğerci, 10 Eylül 2021 tarihinde Gökhan Çıra ile aralarında çeşitli fikir ayrılıkları olduğu gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşanmıştır.

Haberin Devamı

Single'ları

"5 Karat" (feat. Ebru Polat) (2018)

"Hikaye" (2019)