Cadde Semih Öztürk kimdir, kaç yaşında? Semih Öztürk koronavirüse mi yakalandı?

Semih Öztürk kimdir, kaç yaşında? Semih Öztürk koronavirüse mi yakalandı?

25.04.2021 - 00:58 | Son Güncellenme:

Semih Öztürk kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor Ekstra programında yorumcu olarak ekranlarda görev alan Semih Öztürk bu akşam ekrana gelen Survivor Ekstra programında yer almayınca programın takipçileri Semih Öztürk neden yok sorusuna yanıt aramaya başladı. Konuya dair açıklama Survivor Ekstra sunucusu Furkan Dede'den geldi. Peki Semih Öztürk kimdir, koronavirüs'e mi yakalandı?

Semih Öztürk kimdir, kaç yaşında Semih Öztürk koronavirüse mi yakalandı

Semih Öztürk kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Ütopya, Kısmetse Olur ve Survivor yarışmalarında boy gösterdikten sonra Survivor Ekstra programında sunuculuk yapmaya başlayan Semih Öztürk bu akşam ekrana gelen Survivor yeni bölümde olmaması nedeniyle programın sıkı takipçileri Semih Öztürk neden yok sorusuna yanıt aramaya başladı. Programın sunucusu Furkan Dede konuya dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR? KORONAVİRÜSE Mİ YAKALANDI?

Şu an hali hazırda Survivor Panoroma'da yorumculuk yapan isimler arasında yer alan zaman zaman sert açıklamaları ile dikkat çeken Semih Öztürk, Ütopya, Kısmetse Olur ve Survivor yarışmalarına katılmasının ardından adından söz ettirdi. Şu an halen Survivor Panoroma adlı programda yorumcu olarak yer alan Semih Öztürk koronavirüse yakalandı. Semih Öztürk'ün koronavirüse yakalandığını Survivor Ekstra programı sunucusu Furkan Dede duyurdu.

Semih Öztürk'ün dün hafif bir kırgınlık hissettiği ve yaptırdığı koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını ve evde karantinada olduğu açıklandı.

Yazarlar