Cadde Semih Öztürk kimdir? Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur kimdir?

Semih Öztürk kimdir? Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur kimdir?

02.04.2021 - 11:21 | Son Güncellenme:

Semih Öztürk kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Demet ve Alişan'la Sabah Sabah programına konuk olan isimler arasında yer alan Semih Öztürk, Survivor'da yaşadıkları ve bu sezon kimin favori olduğuna dair açıklamalarda bulunuyor. Peki Survivor Semih Öztürk kimdir, eşi Kurretülayn Matur hakkında bilgiler...

Semih Öztürk kimdir Semih Öztürkün eşi Kurretülayn Matur kimdir

Semih Öztürk kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Şu an hali hazırda Survivor Panoroma'da yorumculuk yapan isimler arasında yer alan zaman zaman sert açıklamaları ile dikkat çeken Semih Öztürk, Ütopya, Kısmetse Olur ve Survivor yarışmalarına katılmasının ardından adından söz ettirdi. Şu an halen Survivor Panoroma adlı programda yorumcu olarak yer alan Semih Öztürk Kurretülayn Matur ile geçtiğimiz yıl içerisinde yaptığı evlilik ile adından söz ettirmişti

Haberin Devamı

KURRETÜLAYN MATUR KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Kurretülayn Matur 31 eKİM 1990 yılında Ankara/Keçiören dünyaya geldi. Kurretülayn anlamı Arapça'da Nur gözlü anlamına gelmektedir. Babası Mardin'li olan Kurretülayn Matur'un annesi ise Ispartalı'dır. İstanbul Üniversitesinden mezun olan Kurretülayn Matur şimdilerde İstanbul Fatih Üniversitesinin Fatih Sanat tiyatrosunun oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

1.64 boyunda olan Kurretülayn Matur Semih Öztürk ile dünya evine girdi.

2012 yılında Kanal D'de yayınlanan ilk sezon Ertem Şener'in, 2. Sezon Zuhal Topal'ın sunduğu "Kazanmak İçin 1 Dakika" adlı bir yarışma programına ilk sezon katıldı. Bu yarışmayı kazanarak 16 bin liranın sahibi oldu.

2012 yılında yapımcısı Fatih Aksoy olan ve Vahide Gördüm ve Yetkin Dikinciler'in başrollerinde olduğu "Merhaba Hayat" adlı dizide Dilek karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

2014 yılının Ekim ayında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı "Ütopya" adlı yarışmada Kurretülayn Matur; Altar Gültekin, Çağdaş Tahsin Yıldız, Gamze Çetinkaya, İnci Satır, İnci Melek Bozkaya, Ahmet Arda Sezen, Murat Rışvan, Özlem Sezgin, Semih Öztürk, Serkan Ercan (Ütopya), Tezcan Fenerliler, Tuğçe Aksoylu, Tuncay Kes, Türkan Gözcü ile yarıştı.

Filmleri ve Dizileri:

2013 - Yumurcak TV- Can Çizgi Film
2012 - 2014 - İki Dünya Arasında (Aylin) (TV Dizisi)
2012 - Merhaba Hayat (Dilek) (TV Dizisi)2012
2011 - Farklı Boyut (Mihriban) (TV Dizisi) (31. Bölüm)
2011 - Ana Yüreği (Zehra) (TV Dizisi)
2010 - 2014 - Şefkat Tepe (Zehra) (TV Dizisi)
2010 - Fatmagül'ün Suçu Ne? (1. Sezon) (TV Dizisi)
2009 - 2010 - Kollama (Şehit Edilen İmamın Kızı) (3. Sezon) (TV Dizisi)