CaddeSerdar Ortaç sözlerine açıklık getirdi: Ben öyle bir şey demedim

Serdar Ortaç sözlerine açıklık getirdi: Ben öyle bir şey demedim

17.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki akşam Ferruh Taşdemir’in eşi Eftelya ve Şafak Sezer’in eşi Esra Sezer’in doğum gününe katıldı. Çıkışta muhabirlerle laflayan Ortaç, eski eşi Chloe için söylediği sözleri açıkladı.

Serdar Ortaç sözlerine açıklık getirdi: Ben öyle bir şey demedim

Serdar Ortaç, önceki akşam Ferruh Taşdemir’in eşi Eftelya ve Şafak Sezer’in eşi Esra Sezer’in doğum gününe katıldı. Maslak 1453’teki Balkabağa’nda gerçekleşen partide popçu, Metin Arolat, Aslı Hünel ve Şafak Sezer’le düet yaptı. Ortaç, “Bütün şarkılarımı topluyoruz. Çok var. Seçemiyorum. Karar verince arkadaşlarımdan rica edip Serdar Ortaç albümü yapacağız” dedi. Sanatçı, muhabirlerin “Bu albümde Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç düeti gelir mi?” sorusuna, “Keşke... Türkiye’nin en büyük sesleri” yanıtını verdi.
Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili, “Anlaşarak boşandık. ‘Bana 10 sene hizmet etti’ diye bir şey demedim. ‘Her şeyim ona helal olsun’ dedim. Günahımızı almasınlar. Şu an işime gücüme bakıyorum. Tekrar evlilik kısmet” şeklinde cevap verdi. 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler