Cadde Seren Serengil'e para, Yaşar İpek'e hapis cezası!

Seren Serengil'e para, Yaşar İpek'e hapis cezası!

14.04.2022 - 10:23 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Özay Bakır'ı ölümle tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'in yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Serengil hakkındaki adli para cezasını ertelemedi. İpek'e ise hapis cezası verilirken, hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Seren Serengile para, Yaşar İpeke hapis cezası

Özay Bakır'ı, eski sevgilisi Seren Serengil ile video paylaşması üzerine ölümle tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen sanıklar Serengil ve eski eşi Yaşar İpek'in yargılandığı dava karara bağlandı.

Haberin Devamı

"HİÇBİR İNDİRİM UYGULANMASIN"

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada müşteki Özay Bakır'ın avukatı Orhan Erol Müezzinoğlu hazır bulundu. Tutuksuz sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'in avukatları da mahkemeye katıldı.

Seren Serengile para, Yaşar İpeke hapis cezası

Duruşmada beyanda bulunan müşteki avukatı Müezzinoğlu, "Sanıklar davaya konu eylemlerini bilerek ve isteyerek yapmışlardır, hiçbir indirim uygulanmaksızın sanıkların üst sınırdan cezalandırılmalarını talep ediyorum" dedi.

SUÇU BİRBİRLERİNE ATTILAR

Seren Serengil'in avukatı, suça konu mesajların diğer sanık Yaşar İpek tarafından gönderildiğini belirtti. İpek'in avukatı ise Serengil'in, müvekkilinin sosyal medya hesabının şifresini bildiğini ve mesajların Serengil tarafından atıldığını söyledi.

Haberin Devamı

SERENGİL'İN CEZASI ERTELENMEDİ!

Mahkeme, sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'i, müşteki Özay Bakır'a yönelik 'hakaret' suçundan 2 bin 800'er TL adli para cezasına çarptırdı. Serengil'i 'tehdit' suçundan 900 TL adli para cezasına çarptıran mahkeme, İpek'i ise aynı suçtan 3 ay 22 gün hapis cezasıyla cezalandırılmasına ve hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Mahkeme, toplamda 3 bin 700 TL adli para cezasına çarptırılan Seren Serengil'in, öncesinde adli sicil kaydında bir hükmün bulunması nedeniyle cezasını ertelemedi.

EVLİLİK İKİ YIL SÜRDÜ!

Mayıs 2018'de nikâh masasına oturan Seren Serengil ile Yaşar İpek, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları romantik pozlarla sıkça magazin gündemine geliyordu.

Serengil, Ağustos 2019'da hamile olduğunu açıklamış, aynı dönemde boşanma kararı aldığını duyurmuştu. Şarkıcı, 1 Eylül 2019'da bebeğini kaybetmişti. Ayrılık sürecinde karşı tarafı suçlayan açıklamalarıyla çok konuşulan ikili, Eylül 2020'de olaylı şekilde boşanmıştı.  

Yazarlar