Cadde Serkan Kodaloğlu ile Iman Casablanca görüntülenmekten kurtulamadı!

Serkan Kodaloğlu ile Iman Casablanca görüntülenmekten kurtulamadı!

24.04.2022 - 09:44 | Son Güncellenme:

İş insanı Serkan Kodaloğlu, şarkıcı Petek Dinçöz ile Temmuz 2014'te Boğaz'da görkemli bir düğünle nikah masasına oturmuştu. Bir oğulları olan çift, sekiz yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Kodaloğlu, önceki gün 23 yaşındaki oyuncu ve model Iman Casablanca ile objektiflere yansıdı. Kameraları fark edince panik olan ikilinin, basına birlikte görüntü vermeme planı tutmadı.

Serkan Kodaloğlu ile Iman Casablanca görüntülenmekten kurtulamadı

Serkan Kodaloğlu, 'Foolish Casanova' şarkısıyla ünlenen Petek Dinçöz ile 2014 yılında Baltalimanı'nda bir mekanda dünyaevine girmişti. Çiftin oğulları Aslan, 4 Ağustos 2017 tarihinde dünyaya gelmişti. Mahkemeye başvuran ikili, geçtiğimiz ay tek celsede boşanmıştı.

Haberin Devamı

Çocuğun velayeti annede kalırken, çift birbirinden hiçbir şey talep etmemişti. Kartal Adliyesi’nde üç dakika süren boşanma davasından sonra şarkıcı ve iş insanı, avukatlarıyla poz vermişti.

Serkan Kodaloğlu ile Iman Casablanca görüntülenmekten kurtulamadı

"ANNE-BABA İLİŞKİMZİ DEVAM EDECEK"

Duruşmanın ardından "Birbirimize karşı daha fazla saygımızı yitirmemek için bu kararı aldık. Artık arkadaş kalacağız, çocuğumuz önemli" diyen 41 yaşındaki şarkıcı, ayrılık haberini sosyal medyada ise şu mesajla duyurmuştu:

Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle.

Petek Dinçöz, 1.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından avukatı İmran Işık'ın boşanma kararıyla ilgili açıklamasına da yer vermişti: Her iki taraf da evlilik birliğinin devam etmeyeceği hususunda aynı düşüncede olduğundan taraflar arasında anlaşmalı olarak boşanmaya dair protokol akdedilmiş ve mahkemece boşanmalarına karar verilmiştir.

Haberin Devamı

GÖZLERİNİ AYIRAMADI

Serkan Kodaloğlu, önceki gün Tarabya’da bir mekanda 2018 Best Model of The World birincisi seçilen; 'Yasak Elma', 'Uykusuzlar Kulübü' ve 'Baraj' gibi birçok projede rol alan Iman Casablanca ile baş başa yemek yerken görüntülendi.

Serkan Kodaloğlu ile Iman Casablanca görüntülenmekten kurtulamadı

Gittikleri mekanda yaklaşık beş saat oturan Kodaloğlu ve Casablanca’nın oldukça samimi olduğu görüldü. Kodaloğlu, gece boyu Casablanca’dan bir an olsun gözlerini ayıramadı. Faslı model ise yemek boyunca gülücükler saçtı.

ÇALIŞANLAR SEFERBER OLDU

Mekan çıkışında flaşların patlamasıyla panik yapan ikili, bir anda restorana geri döndü. Mekan çalışanları, muhabirlerin görüntü almaması için seferber oldu. Ön kapıdan görüntü vermeden çıkamayacaklarını anlayan ikili, bu sefer mekanın arka kapasından kaçmaya çalışsalar da görüntülenmekten kurtulamadı.

Serkan Kodaloğlu ile Iman Casablanca görüntülenmekten kurtulamadı

Serkan Kodaloğlu, geçtiğimiz günlerde, "Petek ile günün birinde ayrılacağım hiç aklıma gelmezdi" açıklamasını yapmıştı.