Cadde SERVET ÖDEMEYE GEREK YOK

SERVET ÖDEMEYE GEREK YOK

22.01.2014 - 19:29 | Son Güncellenme:

Sömestr tatilinde kayak keyfi uğruna bütçelerini sarsmak istemeyenlerin yardımına esnek süreli ev kiralama seçeneği yetişiyor.

SERVET ÖDEMEYE GEREK YOK

HemenKiralik.com; 61 ülkede ev, villa ya da apartman dairesi kiralama hizmeti sunuyor.
HemenKiralik.com’un kurucu ortağı Okan Barlas, “Milyonlarca öğrencinin tatile çıktığı bu dönemde uygun fiyatlı turizm tesisi bulmak neredeyse imkansız hale geliyor. Oysa sevdiklerinizle kiralayacağınız bir evde çok daha uygun fiyata kalabilir, konaklama ve ulaşım için harcayacağınız kaynağı yalnızca kayak keyfine ayırabilirsiniz” diyor.

Haberin Devamı

HOBBİTLER TÜRKİYE’DE
Yeni Hobbit Filminin LEGO Serisi Türkiye’de! Adore Oyuncak tarafından satışa sunulan LEGO The Hobbit: The Desolation of Smaug, bu sırlarla dolu fantastik macerayı sinema salonlarından çıkarıp oturma odamıza getiriyor.

BOL SEÇENEKLİ
Lumberjack’in çocuk koleksiyonu hem trendy alternatiflerle, hem de cazip fiyatlarla anne-babaların yüzünü güldürüyor. Oxford modellerden, kürklü botlara; bantlı ve bağcıklı spor ayakkabılardan, kar botlarına kadar pek çok model yer var. Renklerde ise bordo, bej, lacivert, siyah ve gri tonları ön plana çıkıyor.

İMZANIZA IŞILTI KATIN
Pastel, neon, metalik gibi dokuz farklı ve canlı renk seçeneği sunan Faber-Castell Parlak Renkler Kurşun Kalemler, hayata keyif katmak için alternatif arayanların tercihi.

Haberin Devamı


HER ŞEY BURADA
Boyner Mağazaları, dünyaca ünlü kayak markalarını reyonlarına taşımaya devam ediyor. Kayak ve snowboard yapanlar için kayak ekipmanlarının yanı sıra; pantolon, mont, polar, kar botu, içlik, eldiven, şapka, atkı, kar gözlükleri gibi kıyafet ve aksesuarlar mağazalardaki yerini aldı.


KIŞ İNDİRİMİ BAŞLADI
Clarks’ın geleneksel kış indirimi başladı. Sonbahar-kış koleksiyonundaki kadın, erkek ve çocuk ürünlerini kapsayan indirimde beğendiğiniz modellere yüzde 50’ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. İndirim, sömestr tatili öncesi çocuk modellerinde büyük bir fırsat sunuyor.

KARNE HEDİYESİ HAZIR
LC Waikiki; kış sezonu için genç kız ve erkeklerin beğenilerini göz önünde bulundurarak yepyeni bir koleksiyon hazırladı. Marka; gençliğin spor trendini yansıtan, enerjik renk ve grafikleriyle günlük yaşamda rahatlığı ön planda tutan ‘Active Wear‘ koleksiyonuyla alternatif karne hediyeleri sunuyor.

VİTAMİN DESTEĞİ
Bosch Ev Aletleri, bütün dönem boyunca derslerine çalışıp yorulan öğrenciler için özel fiyatlarla katı meyve sıkacakları sunuyor. Bol vitaminli, taptaze meyve ve sebze suları, okul çağındaki çocuklara sömestr tatilini değerlendirirken ihtiyaç duyacakları zindelik ve direnci sağlıyor.

RENGARENK OYUN HALILARI
Bebek ve çocuk odaları için tasarlanan rengarenk keçe oyun halıları çocuğunuzun odasına eğlence katacak. Tethys tarafından halılarla, hem miniğinizin odasını dekoratif bir şekilde süsleyebilir, hem de eğlenceli hale getirebilirsiniz.