Cadde Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşında? Sevcan Yaşar biyografisi

Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşında? Sevcan Yaşar biyografisi

11.12.2020 - 13:13 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Sermiyan Midyat tarafından darp edildiğini ve üstelik üstü yarıçıplak bir biçimde videosunun çekildiğini söyleyen Sevcan Yaşar kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşında? İşte Sevcan Yaşar biyografisi...

Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşında Sevcan Yaşar biyografisi

Sevcan Yaşar kimdir sorusu magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Sermiyan Midyat tarafından kendisine darp uygulandığı ve kendisini dövdükten sonra çıplak videomu çekti diyen Sevcan Yaşar yaşadığı olayları anlattı ve yeni bir dava açacağını söyledi. Peki Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

SEVCAN YAŞAR KİMDİR?

Sevcan Yaşar, 1990 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Sevcan Yaşar, kendisini şu sözlerle tanımlıyor;

“İzmirliyim. Biyoloji bölümünü bitirdim. Şu anda Yeditepe Üniversitesi'nde Tiyatro Bölümü'nde okuyorum. Daha önce 'Aramızda Kalsın', 'Kayıp Şehir' ve 'Böyle Bitmesin' gibi kısa süreli dizilerde rol aldım.

Sevdiğim insanlar için her şeyi yapabilecek duruma gelebiliyorum. Kendimden çok sevdiğim insanları düşünüyorum. Onlara karşı çok korumacı oluyorum. O yüzden ailem için ölebilirim. Ailemde doktorlar, memurlar var; başta benim oyuncu olmama şaşırdılar.

Beni zorlayacak karakterler çok hoşuma gidiyor, beni heyecanlandırıyor. Avukat ya da doktor gibi karakterleri oynamak, beni hiç cezbetmiyor. Zorluklar yaşamış, belki psikolojik sorunları olan birini canlandırmayı çok isterim.

Haberin Devamı

OYNADIĞI DİZİLER;

Kayıp Şehir
Böyle Bitmesin - Sevda
Aramızda Kalsın - Nehir
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Esra Boran
Bahtiyar Ölmez - Nisan Ölmez
Erkenci Kuş - Aylin Yüksel