Cadde Sevda Erginci takipçilerini uyardı

Sevda Erginci takipçilerini uyardı

30.03.2021 - 18:23 | Son Güncellenme:

Instagram'ı hacklenen ünlü oyuncu Sevda Erginci, sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Erginci'den konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Sevda Erginci takipçilerini uyardı

Son dönemin popüler oyuncularından Sevda Erginci'nin, 1,5 milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesabı kimliği belirsiz kişiler tarafından hacklenmişti.

Haberin Devamı

Sosyal medya sayfasındaki paylaşımlarla dolandırıcılık yapıldığı belirtilen Erginci, suç duyurusunda bulunmuştu.

"HESABIMA DAHA YENİ ULAŞABİLDİK"

Takipçilerini uyarmayı ihmal etmeyen 27 yaşındaki ünlü oyuncu, hesabını geri almasının ardından konuyla ilgili açıklamada bulundu.

"Gerekli hukuki süreci başlattım" diyen Sevda Erginci, yayınladığı videoda "Merhabalar... Birçoğunuz biliyorsunuz zaten. Salı günü Instagram hesabım çalındı. Az önce daha yeni ulaşabildik ve geri alabildik. Bu süreçte tam olarak ne yaptı bilmiyorum ama birkaç hikaye attığını biliyorum, o hikayeler üzerinden de birilerini dolandırmaya çalıştığını biliyorum" ifadelerini kullandı.

Sevda Erginci takipçilerini uyardı

"SAVCILIĞA ŞİKAYETTE BULUNUN!"

Sözlerine, "Çok fazla mesaj var. O yüzden şu anda hepsini okuyamıyorum. Kimi dolandırdı, kime ne zarar verdi, kime ne yazdı bilmiyorum. O yüzden bir yerlere para yatırdıysanız, bir zararınız varsa lütfen hemen savcılığa şikayette bulunun. Ben gerekli hukuki süreci başlattım zaten. Bu süreçte destek olan herkese de çok teşekkür ederim" diye devam eden güzel oyuncu takipçilerini uyardı.

Sevda Erginci takipçilerini uyardı

Haberin Devamı

AYNISINI NURİ ALÇO DA YAŞAMIŞTI
Türk sinemasının usta oyuncularından Nuri Alço'nun sosyal medya hesabını ele geçiren hackerlar, dolandırıcılık amacıyla Alço'nun adını kullanarak paylaşımlar yapmıştı.

Alço'nun hesabını ele geçirenler, yaptıkları paylaşımda bahis siteleri adı altında paranın işletildiği ve fazla para kazanılacağını söyleyerek kişileri dolandırmıştı.