Cadde Sevda Erginci'den tatil pozu

Sevda Erginci'den tatil pozu

12.07.2021 - 08:39 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Uyanış Büyük Selçuklu' dizisinde ‘Turna Hatun’ karakterine hayat veren Sevda Erginci, sezonu açtı. Güzel oyuncunun tatil pozlarına kısa sürede beğeni yağdı.

Sevda Erginciden tatil pozu

Uzun bir süredir kendisi gibi oyuncu Yılmaz Kunt'la aşk yaşayan Sevda Erginci, rol aldığı dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Güzel havanın tadını çıkaran oyuncu, keyifli anlarını da takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan 27 yaşındaki güzel yıldız, son olarak beyaz elbisesiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Paylaşımına kalp emojisi koyan Erginci'ye  hayranları, "Bu ne güzellik" yorumları yağdırmayı da ihmal etmedi.

Sevda Erginciden tatil pozu

Öte yandan geçtiğimiz aylarda bir dergiye röportaj veren Sevda Erginci, boyu (1,59) hakkında sosyal medyada yapılan yorumlarla ilgili konuşmuştu.

"BUNU KONUŞMAKTAN ÇOK SIKILDIM" 
27 yaşındaki oyuncu, "Aslında çok sıkıldım bunu konuşmaktan ve artık umursamak istemiyorum. Çünkü yıllardır bana en çok sorulan ve söylenen şey bu" demişti.

"Hiç tanımadığım, hayatımda yeri olmayan insanlar bunu sorun haline getirmeden önce, farkında da değildim açıkçası. Veya esprisi yapılırsa çok güldüğüm bir konuydu. Samimi bir şekilde yapıldığında hala öyle... Bunun son zamanlarda çok sık ve acımasızca yapılıyor olmasının sebebi, hepimizin sosyal medyada fazla ulaşılabilir olması ve insanların kişisel mutsuzlukları sanırım"

Haberin Devamı

Sevda Erginci, sözlerine, "Yapılması gereken onay beklemeden kendini sevmek, kusurlarını bilip yeri geldiğinde dalga geçebilmek" şeklinde devam etmişti.

Sevda Erginciden tatil pozu

BELGRAD YÜRÜYÜŞÜ
Sevda Erginci, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yılmaz Kunt’la nisan ayının sonunda Belgrad Ormanı'nda yürüyüş sonrası görüntülenmişti. Köpekleriyle yürüyüş yapan ikili, parkur sonrası muhabirlerle sohbet etmişti.

Sevda Erginciden tatil pozu