Cadde Şevket Çoruh'tan 'Arka Sokaklar'a veda! 'Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm'

Şevket Çoruh'tan 'Arka Sokaklar'a veda! 'Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm'

06.09.2022 - 08:14 | Son Güncellenme:

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan 'Arka Sokaklar', bu yıl 17’nci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezon için hazırlıkların devam ettiği diziden bir ayrılık haberi geldi. 'Arka Sokaklar'da 'Mesut Güneri' karakterine hayat veren Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yapıma veda etti. İşte detaylar...

Şevket Çoruhtan Arka Sokaklara veda Mesutla son dakikaya kadar ter döktüm

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar’ın yeni sezonu için geri sayım başladı. 

Haberin Devamı

Kanal D’nin ekrana geldiği günden bu yana ilgiyle izlenen, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile cuma akşamlarına damgasını vuran dizisinin başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaşıyordu. Ancak yeni sezon öncesinde 'Arka Sokaklar'dan bir ayrılık haberi geldi.

Şevket Çoruhtan Arka Sokaklara veda Mesutla son dakikaya kadar ter döktüm

"UZAKTAN GÖRENLER MESUT SANIYOR"

Dizide 16 sezon boyunca 'Komiser Mesut' karakteri hayat veren Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yapıma veda etti. Çoruh, mesajında şu ifadelere yer verdi:

16 sezon ,632 bölüm boyunca 'Arka Sokaklar'da koştum, kaçtım, kovaladım. 'Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler. Uzaktan görenler Mesut sanıyor, bir Şevket'e döndü benim hayatım...

Şevket Çoruhtan Arka Sokaklara veda Mesutla son dakikaya kadar ter döktüm

YORUM YAĞDI

Şevket Çoruh'un veda paylaşımına hayranları; "Dizi an itibariyle benim için bitmiştir. Mesut yoksa dizinin anlamı yok artık benim için", "O güzel gülüşünü unutmayacağız hiç", "Seni özleyeceğiz Mesut Komiser", "Olmadı be usta" gibi yorumlar yaptı.

Haberin Devamı

BEŞ YENİ OYUNCU KATILDI

17'nci sezonu için hazırlıkları devam eden 'Arka Sokaklar' dizisine Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova gibi yeni isimler katıldı. Cansın Çekili 'Komiser Ayşe Arıcan' karakterine, Batuhan Ekşi 'Komiser Yavuz Aslan' karakterine, Sebahat Kumaş ise 'Komiser Yardımcısı Nurcan' karakterine hayat verecek. Ayrıca Cem Uçan 'Kadem', Nuray Hüseynova ise 'Amina' karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu da dizideki rollerine devam edecek.

Şevket Çoruhtan Arka Sokaklara veda Mesutla son dakikaya kadar ter döktüm