Cadde Sevmek Zamanı Leyla kimdir? Serenay Aktaş kim, nereli, yaşı-boyu kaç?

Sevmek Zamanı Leyla kimdir? Serenay Aktaş kim, nereli, yaşı-boyu kaç?

20.06.2022 - 21:01 | Son Güncellenme:

Serenay Aktaş, Survivor ile adını duyurmuştu. Aktaş, şimdilerde TV dizilerinde boy gösteriyor. Sevmek Zamanı dizisinde Leyla karakteri ile ekrandaki yerini alıyor. Sevmek Zamanı'nı Leyla'sı Serenay Aktaş aslen nereli, boyu kaç?

Sevmek Zamanı Leyla kimdir Serenay Aktaş kim, nereli, yaşı-boyu kaç

Sevmek Zamanı dizisinin Leyla'sı Serenay Aktaş, başarılı bir futbolcu olarak tanındı, ardından dizi ve filmlerde rol almaya başladı. Survivor'ın ardından Kanıt dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı. İşte, Serenay Aktaş hayatı...

Haberin Devamı

SERENAY AKTAŞ KİMDİR?

Aktaş, 1 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 15 yaşında Zeytinburnuspor'da futbol hayatına başlayan Serenay Aktaş iki sezon sonra 1207 Antalyaspor'a transfer oldu. 21 Ocak 2015 tarihinde Beşiktaş'a transfer oldu. Survivor All Star'a katılacak olan Aktaş'ın Beşiktaş'a transferi iptal edildi.

Futbol kariyerini noktalayan Aktaş, Kanıt dizisi ile oyunculuğa adım attı. Ardından Türk Malı, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Alemin Kralı gibi dizilerde konuk oyuncu olduktan sonra Arka Sıradakiler dizinde Gülüm karakteriyle tanındı. Muhteşem Yüzyıl adlı televizyon dizisinde (Ayşe Hatun) karakterini canlandırdı. İlk sinema filmi olan Çılgın Dersane 3'te (Merve) yer aldı.

Haberin Devamı

Serenay Aktaş 2014 yılında Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e katıldı. Ardından Figüran isimli sinema filminde başrol oynadı. Kaçak Gelinler'de Pınar karakterini oynadı. 2015 yılında Acil Aşk Aranıyor dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı. 2016 yılında Gülümse Yeter dizisinde yer aldı. İlişki Durumu: Karışık, İlişki Durumu Evli dizilerinde yer aldı. Meryem dizisinde Burcu Komiser rolünü canlandırdı. 2021 yılında ise, Savaşçı adlı dizide başrol karakter olarak Teğmen Selcen Efe karakterini canlandırdı. Oyuncu 1,73 boyundadır.