Cadde Şevval Şahin tatil pozlarını paylaştı

Şevval Şahin tatil pozlarını paylaştı

07.06.2022 - 18:49 | Son Güncellenme:

Ünlü manken Şevval Şahin, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı 'ekler' paylaşımıyla çok konuşulan ünlü isim şimdi ise bikinili tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Şevval Şahin tatil pozlarını paylaştı

Her yaptığıyla adından söz ettirmeyi başaran Şevval Şahin, yılın yarısını seyahat ederek geçirdiği için uçak yolculuğundan yorulduğunu söylemişti. 2018 Türkiye Güzeli, geçtiğimiz haftalarda aylarda şöyle konuşmuştu:

Haberin Devamı

İstanbul’da olmak iyi geldi. Bayağı keyifliyim. Yeni projeler var. Onları planlıyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Zırt pırt uçmak beni yormuş. Bir süre bir yerde sabit kalmak istediğim için geçen hafta Paris’e bile gitmedim.

"ŞU AN SABİT KALMAK BANA FAYDALI"

Genç model, "Seyahat etmekten yoruldum Paris'e bile gidemiyorum" şeklindeki mesajının yanlış anlaşıldığını savunup, "Demek istediğim; İstanbul'da olmaktan çok mutluyum, şu an zırt pırt uçmak insanı yoruyor. Şu an sabit kalmak bana faydalı. Öyle bir şey demedim. Sosyal medyadaki yorumları okumuyorum, eskiden okurdum" şeklinde konuşmuştu.

Şevval Şahin tatil pozlarını paylaştı

EKLERE 'ECLAIR' DEDİ

Şahin; geçtiğimiz haftalarda yaptığı paylaşım ile de yine adından söz ettirmişti. Manken, beğendiği bir kutu ekleri takipçileriyle paylaşmıştı. Şevval Şahin, fotoğrafa, "Hayatımda yediğim en en en iyi eclair, delireceğim bütün kutuyu şimdi bitirebilirim" notunu düşmüştü. Şahin'in eklere "eclair" demesi, sosyal medyada gündem olmuştu.

Şevval Şahin tatil pozlarını paylaştı

Haberin Devamı

Ünlü isim, sonrasında gelen eleştirilere cevap vererek, "Şimdi tüm problem ekleri İngilizce ve Fransızca'da olduğu gibi eclair diye yazdım diye mi?" ifadesini kullanmıştı.

"BEYNİME ÖYLE KAYIT OLMUŞ"

Şahin ayrıca, "Beynime öyle kayıt olmuş, hızlıca öyle yazdım ne yapayım, abartmayın" diyerek eklemişti. Ünlü manken, 'eclair' kelimesinin anlamının Vikipedi'den alınan bir görüntüsünü de paylaşmıştı.

BODRUM TATİLİNE ÇIKTILAR

Instagram hesaplarından yayınladıkları tatil pozlarıyla sıkça adlarından söz ettiren Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin, önceki gün Bodrum Demirbükü Koyu'nda birlikte tatil yaparken görüntülendi.

Yaz sıcağının kendini iyice hissettirdiği günlerde soluğu Ege'de alan Subaşı, kendisi serin sulara bıraktı. Tüm bakışları üzerlerinde toplayan ikilinin neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlendi.

Şevval Şahin tatil pozlarını paylaştı

"DOĞANIN DÖNGÜLERİNE UYUM SAĞLAYIN"

Şahin'den bu kez bikinili bir tatil paylaşımı geldi. Paylaşımına ise İngilizce sözlerle not düşen Şahin, Türkçe'si "Doğanın döngülerine uyum sağlayın. Gerektiğinde yavaşla. Gerektiğinde dinlenin. Gerektiğinde başla. Ve kendinizin tamamen çiçek açmasını beklerken sabırlı olun" olan bir yazıyı paylaştı.

Şevval Şahin tatil pozlarını paylaştı