Cadde Şevval Şahin'den tatil pozları! İspanya'dan paylaştı

Şevval Şahin'den tatil pozları! İspanya'dan paylaştı

22.05.2022 - 12:55 | Son Güncellenme:

Magazin dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, her yaptığıyla gündeme gelmeyi başarıyor. Ünlü manken, son olarak yeni karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. İspanya tatilinde pembe bikinisiyle poz veren Şahin, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Şevval Şahinden tatil pozları İspanyadan paylaştı

Yılın yarısını seyahat ederek geçiren Şevval Şahin, uçak yolculuğundan yorulmuştu. Bir aydır İstanbul’da kalan 2018 Türkiye Güzeli, geçtiğimiz haftalarda şunları söylemişti:

Haberin Devamı

İstanbul’da olmak iyi geldi. Bayağı keyifliyim. Yeni projeler var. Onları planlıyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Zırt pırt uçmak beni yormuş. Bir süre bir yerde sabit kalmak istediğim için geçen hafta Paris’e bile gitmedim.

Şevval Şahinden tatil pozları İspanyadan paylaştı

"ŞU AN SABİT KALMAK BANA FAYDALI"

Genç model, "Seyahat etmekten yoruldum Paris'e bile gidemiyorum" şeklindeki mesajının yanlış anlaşıldığını savunup, "Demek istediğim; İstanbul'da olmaktan çok mutluyum, şu an zırt pırt uçmak insanı yoruyor. Şu an sabit kalmak bana faydalı. Öyle bir şey demedim. Sosyal medyadaki yorumları okumuyorum, eskiden okurdum" şeklinde konuşmuştu.

"OYUNCULUK OLABİLİR"

Manken Şevval Şahin, geçtiğimiz günlerde ise Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Oyunculuk teklifleri aldığını söyleyen Şahin, "İki kere oyunculuk teklifi geldi ama bu işe girmekten korktum. Öncelikle düzgün bir eğitim almak isterim. Oyunculuk yapmam demiyorum, olabilir" diye konuşmuştu.

"TEHDİT ETMİYOR"

İsmi aşk haberleriyle anılan Şahin, çıkan iddiaları yalanlamıştı. "Hepsi arkadaşım" diyen Şahin, "Olsa bilirsiniz zaten. Şu an öyle bir şey yok" demişti. Eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral tarafından tehdit aldığı iddia edilen Şahin, "Tehdit falan etmiyor. O de ben de kendi hayatımıza bakıyoruz. Dava falan açmadım. Çıkan haberler doğru değil. Şantaj haberleri tamamen yalan" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"ŞU AN KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM"

Türkçesi zaman zaman sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen Şahin, "Diksiyon eğitimi almayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Şu an kendi kendimi geliştiriyorum. Türkçe kitaplar okuyorum. Diksiyon eğitimi almadım ama alabilirim" diye yanıt vermişti.

Şevval Şahinden tatil pozları İspanyadan paylaştı

EKLERE 'ECLAIR' DEDİ

Şahin; geçtiğimiz haftalarda yaptığı paylaşım ile de yine adından söz ettirmişti. Manken, beğendiği bir kutu ekleri takipçileriyle paylaşmıştı. Şevval Şahin, fotoğrafa, "Hayatımda yediğim en en en iyi eclair, delireceğim bütün kutuyu şimdi bitirebilirim" notunu düşmüştü. Şahin'in eklere "eclair" demesi, sosyal medyada gündem olmuştu.

Ünlü isim, sonrasında gelen eleştirilere cevap vererek, "Şimdi tüm problem ekleri İngilizce ve Fransızca'da olduğu gibi eclair diye yazdım diye mi?" ifadesini kullanmıştı.

"BEYNİME ÖYLE KAYIT OLMUŞ"

Şahin ayrıca, "Beynime öyle kayıt olmuş, hızlıca öyle yazdım ne yapayım, abartmayın" diyerek eklemişti. Ünlü manken, 'eclair' kelimesinin anlamının Vikipedi'den alınan bir görüntüsünü de paylaşmıştı.

Haberin Devamı

"BİLEREK YAPTIĞIM BİR ŞEY DEĞİL"

Takipçilerinin “Türkçe kursuna git” diye tavsiye verdiği Şevval Şahin, “Konuşma tarzım böyle, bilerek yaptığım bir şey değil. Diksiyon dersi almadım, alabilirim ileride. Beni beğenen böyle beğeniyor" açıklamasını yapmıştı.

Şevval Şahinden tatil pozları İspanyadan paylaştı

İSPANYA TATİLİNDEN PAYLAŞTI

Ünlü isim, tüm bunların ardından son olarak 398 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yeni pozlarını yayınladı. Pembe neon bikinisiyle objektif karşısına geçen Şahin, bu karelerini peş peşe takipçilerinin beğenisine sundu.

Kısa sürede 11 bine yakın beğeni alan modelin bu gönderisine, "Kalemle çizilmiş gibi", "Bu güzellik halis mi?" ve "İki biber dolması yemeden önce görseydim iyiydi" şeklinde yorumlar geldi.

Genç modelin pembe bikinili tatil pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı.