Cadde Şevval Sam ile oğlu Tarık Emir Tekin, Londra'da

Şevval Sam ile oğlu Tarık Emir Tekin, Londra'da

23.08.2022 - 10:07 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Selçuk' karakteriyle yıldızı parlayan Tarık Emir Tekin, annesi Şevval Sam ile Londra'ya gitti. Yakışıklı oyuncu annesiyle çektiği fotoğrafı takipçileriyle paylaşırken; 48 yaşındaki Sam da Londra sokaklarında verdiği pozu yayınladı.

Şevval Sam ile oğlu Tarık Emir Tekin, Londrada

Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam'ın, eski futbolcu Metin Tekin ile 1993-1999 yılları arasında süren evliliğinden dünyaya gelen Tarık Emir Tekin, Kalan D'nin 25 Mayıs'ta final yapan fenomen dizisi 'Sadakatsiz'deki Selçuk rolüyle adından söz ettirmişti. Tekin, dizideki performansıyla hayranlarının yanı sıra ailesinin de takdirini kazanmıştı.

Haberin Devamı

"DONANIMI ÇOK FAZLA"

Geçtiğimiz aylarda oğlunun başarısından gurur duyduğunu belirten Sam, "Oyunculuğa dair konuştuğumuzda ondan çok şey öğreniyorum. Donanımı çok fazla. İşine, mesleğine tutku ile bağlı olan biri olduğun için geliştirmek için ne gerekiyorsa yapıyor" demişti.

"Oğlunuzun kariyer planlamasıyla ilgili fikir alışverişi yapıyor musunuz?" sorusuna da yanıt veren oyuncu, "Taro yolunu başından beri kendisi çizdi. Ben herhangi bir destek vermedim. Bizde öyle pohpohlamak yoktur. Herkes kendi parmak izini kendi keşfeder. Taro da kendi yolunu kendi başına çizen bağımsız bir birey. Dolayısıyla gelecek adına ondan umutluyum" ifadelerini kullanmıştı.

Şevval Sam ile oğlu Tarık Emir Tekin, Londrada

"OĞLUMA HAYRANLIK DUYUYORUM"

'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk olan Şevval Sam, yine oğlu Tarık Emir Tekin hakkında konuşmuştu. Tekin'e hayranlık duyduğunu belirten Sam, "Babasına çok benziyor. 9 ay boyunca dua ettim, 'kime benzerse benzesin ama içi bana benzesin' diye" demişti.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu, sözlerine; "Çünkü 'büyüdüğü zaman onunla iyi arkadaş olmak istiyordum.' diyordum. Bana hiç bana benzemiyor ama bana ruhu çok benziyor. Çok entelektüel bir çocuk. Samimi ve gerçek ama bir yandan da aşırı cool. 23 yaşında anne oldum, onunla büyüdüm sayılır. Hayranlık duyuyorum. O da oyuncu oldu. Bu konuyla ilgili okuması, izlemesi konusunda ayrıca hayranlık duyuyorum. Metin futbolcuydu ama o sanata daha yatkın oldu" diye devam etmişti.

"SADAKATSİZ'İN FİNALİNİ KOĞUŞTA İZLEDİM"

Geçtiğimiz mayıs ayında askere giden ve bedelli askerlik yaparak vatani görevini tamamlayan Tarık Emir Tekin, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Askerlik dönüşünde sevgilisi Sofia ile İstanbul'da görüntülenen yakışıklı oyuncu, askerlik sürecinden ve gelecekteki planlarından şu sözlerle bahsetmişti:

Ben de torun istiyorum gelecekte. Ben işimi çok seviyorum, doğru senaryolar seçip hakkını vermek istiyorum rollerin. Buna özen gösteriyorum şu an. İşimi onore etmek için elimden geleni yapmak istiyorum. 'Sadakatsiz' çok güzel bir projeydi. Dizinin finalini koğuşta komutanlarım ve diğer arkadaşlar ile izledim. Çok gurur duydum, fakat askerliğimin bittiğini daha yeni anlıyorum. Herkesten de güzel destekler aldım. İlk başta tanımadılar beni. Sakal ve saç kestiğim için. Avantajı da beni tanımadan beni sevmeleri oldu. Bu durum beni çok mutlu etti.

Şevval Sam ile oğlu Tarık Emir Tekin, Londrada

ANNE-OĞUL TATİLDE

Sık sık annesiyle de vakit geçiren Tarık Emir Tekin, bu kez soluğu eğitim hayatını geçirdiği Londra'da aldı. Şevval Sam'la çektiği pozu takipçilerinin beğenisine sunan oyuncu, paylaşımına; "Evim güzel evim" notunu düştü.

Oğlu ile birlikte İngiltere'ye giden Şevval Sam ise Londra sokaklarında verdiği pozu yayınladı. Instagram 2,6 milyon takipçisi bulunan ünlü şarkıcı, gönderisine; "Londra ne güzel geldin yine" notunu düştü. 48 yaşındaki Sam'ın giyim tarzı ve güzelliğine yorum yağdı.

Şevval Sam ile oğlu Tarık Emir Tekin, Londrada