Cadde Sezen Aksu’nun yalısına girmeye çalışan takıntılı hayranı güvenlik kamerasında!

Sezen Aksu’nun yalısına girmeye çalışan takıntılı hayranı güvenlik kamerasında!

08.07.2023 - 08:45 | Son Güncellenme:

Sezen Aksu'nun Lale Arif M. (47) isimli Azerbaycan uyruklu hayranı, sanatçının Beykoz Kanlıca'daki yalısına zorla girmeye çalıştı. Lale Arif'in olaydan sonra sınır dışı edildiği öğrenilirken, kadının kapıya dayandığı ve görevlilere zorluk çıkardığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 23 Ekim'de Sezen Aksu'nun Beykoz Kanlıca'daki yalısında meydana geldi. Lale Arif M. isimli bir kadın, gece 02.00 sıralarında Aksu'ya ait yalının zilini çaldı.

Haberin Devamı

Kapıdaki güvenlik görevlileri Lale Arif'in içeri girmesine engel olmaya çalıştı. Ancak kadın güvenlik görevlilerine direnerek kapıyı zorladı.

Sezen Aksu’nun yalısına girmeye çalışan takıntılı hayranı güvenlik kamerasında

POLİSE İHBARDA BULUNDULAR

Bunun üzerine görevliler polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, Lale Arif M.'yi gözaltına aldı. İşlemleri için emniyete götürülen kadının, daha önce de Sezen Aksu'nun kapısına dayandığı ortaya çıktı.

Sezen Aksu’nun yalısına girmeye çalışan takıntılı hayranı güvenlik kamerasında

Lale Arif M. hakkında 'kişilerin huzur ve sükununu bozma, tehdit, hakaret' suçlarından işlem başlatıldı. Lale Arif M.'nin, işlemlerinin ardından sınır dışı edildiği öğrenildi.

Sezen Aksu’nun yalısına girmeye çalışan takıntılı hayranı güvenlik kamerasında

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan kadının kapıya dayandığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Lale Arif'in dakikalarca kapıda beklediği ve güvenlik görevlilerine rağmen içeriye girmeye çalıştığı görüldü.

Yazarlar