Cadde SEZEN’Li ÜÇ ADAM’LI MÜTHİŞ ŞOV

SEZEN’Li ÜÇ ADAM’LI MÜTHİŞ ŞOV

10.12.2014 - 19:18 | Son Güncellenme:

Çaba Derneği’nin 10’uncu yılında çocuklar için sahneye çıkan Sezen Aksu ve 3 Adam, izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı...

SEZEN’Li ÜÇ ADAM’LI MÜTHİŞ ŞOV

Çaba Derneği, 10’uncu yılında ÇABA Show’la yardımseverlerle buluştu. Önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen etkinlikte; Sezen Aksu ve 3 Adam sahneye çıktı. Davete, Minik Serçe ile Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın esprileri damga vurdu.

Haberin Devamı

İŞTE GECEDEN NOTLAR:

- Fahir Atakoğlu ve orkestrası eşliğinde gerçekleşen Sezen Aksu konseri, ‘Selamlar Olsun’ adlı şarkıyla başladı. Sahnede 3 Adam’ın konuğu olan Aksu; kimi zaman hüzünlendi, kimi zaman da esprileriyle izleyenleri kahkahaya boğdu.
n Kısa bir konuşma yapan ÇABA Derneği Eş Başkanı Dr. Özlem Cankurtaran, sahne alan isimlere katkılarından dolayı teşekkür etti.
- Sahnenin bir diğer konuğu olan Sertab Erener, Aksu ile tanışmasını anlattı: “Çocuktum, Sezen’le tanıştım. Onun yanında büyüdüm. O benim canım, annem, ablamdı. Onun öğrencisi, çırağı olmaktan gurur duyarım...”
- Geceden elde edilen gelirin tamamı, Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi Kampüsü’nün inşaatı için Çaba Derneği’ne bağışlandı.
- ÇABA Show’un davetlileri arasında Ayşegül Dinçkök, Aslı-Metin Şen, Nazlı Goldenberg, Sanem Tezman, Ahu-Süleyman Orakçıoğlu, Rezzan Benardete, Ayşegül Toplusoy, Selin Has, Alphin Albayrak, Asuman-Hüsnü Güreli, Yosun Güreli, Burcu Kara, Zeynep Ilıcalı, Ali Sunal gibi isimler vardı.

Haberin Devamı

SEÇKİN ŞENVARDAR