Cadde Shakira, Gerard Pique'nin gece hayatını takip etmek için dedektif tutmuş!

Shakira, Gerard Pique'nin gece hayatını takip etmek için dedektif tutmuş!

21.06.2022 - 14:53 | Son Güncellenme:

Futbol camiasının ünlü ismi Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddialarının ardından yollarını ayırmıştı. Kolombiyalı şarkıcının sevgilisini suçüstü yakaladığı, Pique'nin ise, "Ben masumum!" diyerek, kendisini savunduğu öğrenilmişti. Son olarak Shakira'nın, ünlü futbolcunun gece hayatını gözetlemesi için dedektif tuttuğu iddia edildi.

Shakira, Gerard Piquenin gece hayatını takip etmek için dedektif tutmuş

Geçtiğimiz haftalarda İspanyol futbolcu Gerard Pique'nin sevgilisi Shakira’yı aldattığı iddiaları gündeme gelmişti. Sosyal medyada ünlü futbolcunun Shakira'yı aldattığı kişinin takım arkadaşı Gavi'nin annesi olduğu ileri sürülmüştü. Ancak kısa süre sonra bu söylentilerin doğru olmadığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

"ARTIK KONUŞMAK İSTİYORUM!"

Çiftin olaylı ayrılığı sonrası Brezilyalı model Suzy Cortez'den de çarpıcı itiraflar gelmişti. El Diario NY'a konuşan Cortez, "Bu zamana kadar Shakira'ya saygımdan ötürü sustum ama artık konuşmak istiyorum. Pique, bana mesaj atan birçok Barcelona futbolcusundan biriydi" demişti.

"SHAKIRA YAŞANANLARI HAK ETMEDİ"

Suzy Cortez, "Shakira bu yaşananları hak etmedi. Brezilya'ya döndüğümde bana Avrupa'ya ne zaman döneceğimi soran mesajlar atıyordu." şeklinde konuşmuştu.

Shakira, Gerard Piquenin gece hayatını takip etmek için dedektif tutmuş

"ATTIĞI MESAJLARI HER GÜN SİLİYORDU"

Cortez, son olarak, "Attığı mesajları her gün siliyordu. Messi'nin formasını giydiğim çıplak fotoğraflarımı kıskandığını söylüyordu" ifadelerini kullanmıştı.

Shakira, Gerard Piquenin gece hayatını takip etmek için dedektif tutmuş

ŞAŞIRTAN HAMLE

Ünlü şarkıcı, 'ihanet' söylentilerinin ardından oyuncu Chris Evans'ı Instagram'da takibe almıştı. Evans da Shakira'nın takibine vakit kaybetmeden karşılık verince 'aşk' dedikoduları hızla yayılmaya başlamıştı. Ancak dünyaca ünlü şarkıcı, Evans sonrası da durmamış ve birçok erkek ünlüyü takip etmişti.

Shakira, Gerard Piquenin gece hayatını takip etmek için dedektif tutmuş

Haberin Devamı

‘EVDEN KOVDU’ İDDİASI

İspanyol medyasına göre Pique aldatma olayının ardından Shakira tarafından evden kovulmuş ve birkaç hafta ayrı yaşamıştı. Aldatma iddialarının gündeme gelmesi sonrası Shakira ve Pique’den ortak bir açıklama gelmiş ve ikili ayrıldıklarını duyurdukları için üzgün olduklarını ve en büyük önceliklerinin çocukları olduğunu ve bu nedenle onların iyiliği için mahremiyet istediklerini söylemişti.

Kolombiyalı şarkıcının, sevgilisini suçüstü yakaladığı, Pique'nin ise, "Ben masumum!" diyerek, kendisini savunduğu belirtilmişti.

DEDEKTİF TUTMUŞ!

45 yaşındaki şarkıcının, eski hayat arkadaşı Pique'yi gözetlemek için ilginç bir yola başvurduğu ileri sürüldü. Shakira'nın, Gerard Pique'nin gece hayatını takip etmesi için birkaç dedektif tuttuğu ancak casusların ünlü yıldıza ihanet ettiği iddia edildi.

Shakira, Gerard Piquenin gece hayatını takip etmek için dedektif tutmuş

İspanyol basınına göre; Pique'nin iddia edilen sadakatsizliği hakkında medyaya bilgi sızdırıldığı da öne sürüldü. Shakira cephesinden geçtiğimiz günlerde resmi bir açıklama yayınlansa da son bilgilere göre; çift arasında normalde bir fikir birliği olmayacaktı.

Haberin Devamı

KOPUKLUĞUN SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Shakira, 2022 Mart ayında da bir podcaste konuk olmuş ve Pique ile aralarındaki kopukluğun sinyalini vermişti. Dünyaca ünlü şarkıcı, kocasıyla olan sıkıntıyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Kocam, erkek arkadaşım, bebek baba, ona ne demek istersen, o bir zavallı, çünkü maalesef ki o beni çok uzun süre beklemek zorunda. Evet, bazen beni beklemekten sıkılıyor ve bıkıyor, çünkü Kolombiya saati Katalonya saati ile aynı değil. Pique, zihnini dakik olarak yapılandırmış, ancak benimkisi tamamen farklı.