Cadde Shakira: Saldırıya uğradığımda kimse yardım etmedi

Shakira: Saldırıya uğradığımda kimse yardım etmedi

04.11.2021 - 18:13 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ay Barselona'da iki yaban domuzu tarafından parkta sıkıştırılan ve korku dolu anlar yaşayan şarkıcı Shakira, oğluyla birlikte domuzlar tarafından pusuya düşürüldüğünü, olayı görenlerin kendilerine yardım etmediğini iddia etti.

Shakira: Saldırıya uğradığımda kimse yardım etmedi

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, Barselona'da yaban domuzlarının saldırısına uğradığı olaya dair yeni açıklama yaptı. Ünlü isim, kendisi ve oğlunun şehirdeki parklardan birinde hayvanlar tarafından pusuya düşürüldüğünü, olayı görenlerinse yardıma gelmediğini iddia etti.

Haberin Devamı

Glamour'a verdiği yeni bir röportajda olayı anımsayarak "Çılgıncaydı!" dedi. Independent Türkçe'nin aktardığına göre; Shakira, "Oğlum Milan'ı parkta yürüyüşe çıkarmıştım ve ona biraz dondurma almıştım. Parktaki banklardan birine oturmuştuk ve sadece kendi işimize bakıyorduk. Sonra arkadan iki dev yaban domuzu gelip bizi pusuya düşürdü ve çantamı kaptı!" diye konuştu.

Yıldız şarkıcı sözlerine "Ben de 'Aman Tanrım! Aman Tanrım!' diyordum ve çığlıklar atıyordum çünkü çantamı götürüyorlardı ve telefonum, araba anahtarlarım, her şeyim onun içindeydi! Sanki beni anlayacaklarmış gibi! Ve insanlarsa sadece izliyordu, hiçbir şey yapmıyorlardı!" şeklinde devam etti.

Shakira domuzların oğlu için hazırladığı sandviçin peşinde olduğunu öne sürdü. Şarkıcı, "Çantamı karıştırmaya başladılar… Oğlumun sandviçi çantanın içindeydi, belli ki bu yüzden bu kadar ilgilendiler. Sonra da sandviçi alıp uzaklaştılar ve çantamı bıraktılar. Korkunçtu" dedi.

Shakira: Saldırıya uğradığımda kimse yardım etmedi