Cadde Shannen Doherty'den Kate Middleton'a 'kanser' açıklaması sonrası destek!

Shannen Doherty'den Kate Middleton'a 'kanser' açıklaması sonrası destek!

24.03.2024 - 13:58 | Son Güncellenme:

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser teşhisinin ardından Şubat sonunda önleyici kemoterapiye başladığını açıklamıştı. Sosyal medyada videolu açıklamanın yalan olduğu, görüntüdeki kişinin Kate olmadığı, devreye yapay zekanın girdiği söylenmeye başlamıştı. Tüm bunların ardından uzun süredir kanser tedavisi gören Shannen Doherty'den, Middleton'a destek geldi.

Shannen Dohertyden Kate Middletona kanser açıklaması sonrası destek

Geçtiğimiz ocak ayında Kate Middleton'ın bir sağlık sorunu yaşadığı, karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği ve uzun süre Kraliyet görevlerine devam edemeyeceği açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Son olarak geçen yılın aralık ayında Noel kutlamasında ailesiyle birlikte kamera karşısına çıkan Prenses, bu açıklamadan sonra bir daha görüntülenememişti.

BİRÇOK İDDİA ÖNE SÜRÜLDÜ

Galler Prensesi'nin 83 gündür 'kayıp' olması, konu hakkında birçok spekülasyon yapılmasına neden oldu. Kimileri Middelton'ın sağlığının açıklanandan çok daha kötü olduğunu ve bu nedenle halkın karşısına çıkmadığını iddia ederken, kimileri Prenses'in eşinden boşanacağını ve ayrılık anlaşmalarıyla meşgul olduğunu öne sürmüştü.

Shannen Dohertyden Kate Middletona kanser açıklaması sonrası destek

Spekülasyonlar, Anneler Günü'nde Kensington Sarayı tarafından yayınlanan ve 'manipüle edildiği' endişesiyle dünyanın en iyi altı haber ajansı tarafından geri çekilen, Middleton ile çocuklarının fotoğrafı ile daha da çarpıcı hale gelmişti

Haberin Devamı

ORTAYA ÇIKTI

Ocak ayıda geçirdiği karın ameliyatı sonrası görüntü vermeyen ve yokluğuna dair birçok spekülasyon çıkan Galler Prensesi Kate Middleton ortaya çıktı. Yayınladığı videoda açıklamalarda bulunan Middleton, ameliyat sonrası iyileşme sürecinde dünyanın dört bir yanından gönderilen destek mesajları ve gösterilen anlayış için teşekkür etti. Son ayların ailesi için çok zorlu geçtiğini belirten Middleton, “Ancak benimle çok iyi ilgilenen harika bir sağlık ekibim vardı ve bunun için çok minnettarım” dedi.

Shannen Dohertyden Kate Middletona kanser açıklaması sonrası destek

"KANSERİN MEVCUT OLDUĞU TESPİT EDİLDİ"

Ocak ayında geçirdiği ameliyata ve sonrasına değinen Middleton, “O sırada kanser olmadığım düşünülüyordu. Ameliyat başarılı geçti. Ancak ameliyattan sonra yapılan testlerde kanserin mevcut olduğu tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim kemoterapi sürecinden geçmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım” ifadelerini kullandı.

Shannen Dohertyden Kate Middletona kanser açıklaması sonrası destek

KİMSE İNANMADI

Kötü haberin duyulmasının ortaya çıkmasının üzerinden daha 48 saat bile geçmemişken bu videolu açıklamanın da yalan olduğu, görüntüdeki kişinin Kate olmadığı, devreye yapay zekanın girdiği söylenmeye başladı.

ÜNLÜ OYUNCUDAN DESTEK

Dördüncü evre meme kanseri olan ve 2023'te beyin tümörünü aldırmak için ameliyat olan yıldız oyuncu Shannen Doherty, Kate Middleton’a destek oldu. Ünlü oyuncu Kate Middleton için "Komplo teorilerinin bitmemesi, insanların hastalıklı merakının saldırısı Kate’i henüz bu durumu kabullenmeden ve çocuklarına açıklamadan önce kendini açıklamaya zorladı" dedi.

Shannen Dohertyden Kate Middletona kanser açıklaması sonrası destek

Haberin Devamı

Shannen Doherty, kendi kanser savaşını da örnek göstererek "Bunun hepimiz için, kamunun gözünde olsak da olmasak da mahremiyete ya da başkalarına saygı duymayı öğreneceğimiz bir an olması için dua ediyorum" dedi.

"PRENSES KATE GÜCÜNÜZE HAYRANIM”

Paylaşımını "Ve Prenses Kate… Kanserle savaşırken maruz kaldığınız sonsuz saldırı karşısında gösterdiğiniz güce hayranım" diyerek bitiren Shannen Doherty, ilk kez 2015 yılında meme kanseri teşhisi almıştı.

Shannen Dohertyden Kate Middletona kanser açıklaması sonrası destek

Kemoterapi tedavisinin ardından toparlanmaya başlayan ünlü oyuncunun kanseri 2019'da geri döndü, Shannen Doherty bu kez kanserinin 4. evre, yani en son seviyede olduğunu duyurdu. 2023’te kanserin beynine ve kemiklerine sıçradığı haberini veren Doherty beyin tümörü sebebiyle bir ağır ameliyat daha geçirmek zorunda kalmıştı.

Haberin Devamı