Cadde Sienna Miller yumurtalarını dondurduğunu açıkladı

Sienna Miller yumurtalarını dondurduğunu açıkladı

06.04.2022 - 17:18 | Son Güncellenme:

Daniel Craig’le rol aldığı 'Layer Cake' filmiyle ünlenen oyuncu Sienna Miller, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 40 yaşındaki ünlü isim, toplumdan bir çocuk daha yapması yönünde baskı gördüğü için verdiği kararla şaşırttı.

Sienna Miller yumurtalarını dondurduğunu açıkladı

Oyuncu Sienna Miller ve Jude Law, 2004'te birlikte rol aldıkları 'Alfie' adlı filmin setinde tanışmıştı. O dönemlerde birbirlerine aşık olan ikili, 2005 yılında evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı.

Haberin Devamı

Ancak Miller ve Law, bir yıl sonra ayrılık kararı almıştı. Jude Law, Sienna Miller'ı eski eşi Sadie Frost'tan dünyaya gelen çocuklarının bakıcısıyla aldatmıştı. Law, bu durumu itiraf ettikten sonra Miller, onu terk etmişti. Sienna Miller, yıllarca konuşulan dadı skandalından sonra Elle dergisine konuştu.

Sienna Miller yumurtalarını dondurduğunu açıkladı

"BASKI HİSSETTİM"
2012 yılında, aktör Tom Sturridge ile olan ilişkisi sırasında dünyaya gelen Marlowe Sturridge isimli bir kızı bulunan Miller, otuzlu yaşlarında bir çocuk sahibi daha olmak için baskı hissettiğini söyledi.

Doğanın kadınlara karşı acımasız olduğunu söyleyen ünlü aktris, otuzlu yaşlarında “Daha fazlasına sahip olmalı mıyım, neden olmasın” gibi birçok soru işaretine sahip olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

40 yaşına geldiğinde de yumurtalarını dondurduğunu açıklayan Miller, “Sonra 40’a geldim ve yumurtalarımı dondurdum. Gerçekten başka bir bebeğe sahip olmak istersem diye ‘olursa, olur’ şeklinde yaklaştım. Böylece üzerimdeki varoluşsal tehdit dağıldı” dedi.

Sienna Miller yumurtalarını dondurduğunu açıkladı

"O ZAMANLAR HER ŞEY BÜYÜLÜYDÜ"
Miller, röportajda o dönemde Jude Law'ın kendisini aldatmasından sonra yaşananlara da değindi. Ünlü isim, "Ben o dönemde Jude'a aşıktım ve sanki bir paralel evrende yaşıyordum. O zamanlar her şey büyülüydü" diye konuştu. Oyuncu, aslında Jude Law ile ilişkisi sayesinde genç yaşta bir anda şöhrete kavuştuğunu da sözlerine ekledi.

YENİ ROLÜ GEÇMİŞTE YAŞADIKLARINI AKILLARA GETİRDİ
Şimdilerde Anatomy of a Scandal (Bir Skandalın Anatomisi) adlı yapımda kamera karşısına geçmeye hazırlanan Sienna Miller, yeni dizisinde aldatılan bir kadın karaktere hayat veriyor.

Miller'ın bu rolü, oyuncunun geçmişte yaşadığı ve o dönem çok konuşulan ilişkisini de tekrardan akıllara getirdi.

Sienna Miller yumurtalarını dondurduğunu açıkladı