Cadde 'Sıfır Bir' dizisi oyuncusu bu kez uyuşturucudan tutuklandı! 'Üzerimde sadece hap taşırım'

'Sıfır Bir' dizisi oyuncusu bu kez uyuşturucudan tutuklandı! 'Üzerimde sadece hap taşırım'

18.11.2023 - 11:40 | Son Güncellenme:

Adana'da geçtiğimiz aylarda bir avukatın cüzdanını çaldığı için tutuklanıp, bir süre sonra serbest bırakılan 'Sıfır Bir' dizisi oyuncusu Ulaş Ünal, bu sefer de uyuşturucu ticaretinden tutuklandı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'torbacı' olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik çalışmalarda, Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi'nde operasyon düzenledi.

Haberin Devamı

Operasyonda, kentte Sıfır Bir dizisiyle tanınan ve başka bir dijital platform dizisinde de rol alan Ulaş Ünal ve yanındaki Semih Ç. ile Süleyman Ö. yakalandı.

Sıfır Bir dizisi oyuncusu bu kez uyuşturucudan tutuklandı Üzerimde sadece hap taşırım

"UYUŞTURUCUYU KENDİM KULLANIYORUM"

Şüphelilerin üst aramasında satışa hazır iki pakette 1,1 sentetik kannabinoid ve iki sentetik hap ele geçirildi. Gözaltına alınıp emniyete götürülen şüphelilerden Ünal'ın, emniyetteki ifadesinde, "Uyuşturucuyu kendim kullanıyorum. Üzerimde sadece hap taşırım" dediği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ünal ve Semih Ç. tutuklandı. Süleyman Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sıfır Bir dizisi oyuncusu bu kez uyuşturucudan tutuklandı Üzerimde sadece hap taşırım

HIRSIZLIKTAN TUTUKLANMIŞ!

Ulaş Ünal'ın, geçtiğimiz aylarda Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda bir avukatın cüzdanını çaldığı için tutuklandığı, kısa süre önce serbest bırakıldığı öğrenildi.