Cadde 'Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven mesajları paylaşıp sitem etti!

'Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven mesajları paylaşıp sitem etti!

26.04.2022 - 08:19 | Son Güncellenme:

'Sihirli Annem' dizisinde 'Ceren' rolüyle ünlenen, değişimiyle zaman zaman gündeme gelen Gizem Güven kısa süre önce evliliğini bitirmişti. Caner Turp ile boşanan Gizem Güven'in arkadaşıyla pozu yanlış anlaşılınca ünlü oyuncu hemen gelen mesajları paylaşarak olayı yalanladı.

Sihirli Annemin Cereni Gizem Güven mesajları paylaşıp sitem etti

'Sihirli Annem' dizisiyle yıldızı parlayan Gizem Güven, 10 yıl aşk yaşadığı futbolcu Caner Turp ile 1,5 yıl önce nikah masasına oturmuştu. Sosyal medyada mutluluk saçan çift ani bir kararla boşandı. Gizem Güven, Instagram hesabından Caner Turp ile fikir ayrılıkları yaşadıklarını ve evlilikleri sonlandırma kararı aldıklarını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Boşanmanın ardından İstanbul'a dönen ve yeni bir hayat kuran Güven paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Güven son olarak genç bir adamla pozlarını paylaşınca takipçilerinden mesaj yağdı.

"ÇOCUKLUK ARKADAŞIM"

Herkes Güven'in yeni sevgilisi olduğunu sandı ve mutluluk diledi. Gizem Güven ise gelen mesajları yayınlayarak "Sakin! Kaç senelik çocukluk arkadaşım o kadar takip ediyorsunuz haberiniz yok he" açıklamasında bulundu.

Sihirli Annemin Cereni Gizem Güven mesajları paylaşıp sitem etti