Cadde Sıla Çuhadaroğlu kimdir kaç yaşında? O Ses Türkiye Sıla Çuhadaroğlu aslen nereli?

Sıla Çuhadaroğlu kimdir kaç yaşında? O Ses Türkiye Sıla Çuhadaroğlu aslen nereli?

20.01.2022 - 21:13 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye'de Murat Boz'un takımında yer alan isimlerden olan Sıla Çuhadaroğlu bu akşam yarı finalde Ebru ve Beyaz'ın takımından iki isimle finale adını yazdırabilmek için mücadele edecek. Peki Sıla Çuhadaroğlu kimdir kaç yaşında aslen nereli?

Sıla Çuhadaroğlu kimdir kaç yaşında O Ses Türkiye Sıla Çuhadaroğlu aslen nereli

Sıla Çuhadaroğlu kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. O Ses Türlkiye'de Murat Boz'un takımında yer alan isimlerden olan Sıla Çuhadaroğlu bu akşam yarı finalde Ebru ve Beyaz'ın takımından iki isim ile düelloya çıkacak. Peki Sıla Çuhadaroğlu kimdir kaç yaşında? İşte O Ses Türkiye Sıla Çuhadaroğlu hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

SILA ÇUHADAROĞLU KİMDİR KAÇ YAŞINDA ASLEN NERELİ?

O Ses Türkiye 2021’e katılan Sıla Çuhadaroğlu, 23 yaşında. Eskişehir’de Turizm İşletmeciliği bölümünde okuyor. 14 yaşından beri sahne hayatının içinde yer alıyor. Eskişehir’de belli mekanlarda solistlik yapıyor.

Doğdundan itibaren büyük bir duyma kaybı yaşamış. Üçüncü sınıfa geldiğinde bir kulağında yüzde 60, diğer kulağında yüzde 70 duyma kaybı varmış. Sonrasında doktora gidip ameliyat olduktan sonra duyu yetisi geri gelmeye başlamış. Bu dönemde müziğe ilgisi başlamış.

Sıla Çuhadaroğlu, Instagram’da “silacuhadaroglu” kullanıcı adıyla yer alıyor. Ve şu an 4 binin üzerinde takipçisi var.

O Ses Türkiye’nin beşinci bölümünde sahneye çıkan Sıla Çuhadaroğlu, “MEY” adlı şarkıyı seslendirdi. Bu performansıyla Murat Boz, Oğuzhan Koç ve Beyaz’ı döndürmeyi başardı. İlk turu geçen Sıla Çuhadaroğlu, Murat Boz'un takımına katıldı. Bu akşam Yarı finalde Ebru'nun takımından Doğukan Kutlu ve Beyaz'ın takımından Ecem Buse Alaçam ile yarışacak olan Sila Çuhadaroğlu'nun finale kalıp kalamayacağı bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde netleşecek.