Geri Dön

Şimdi Boaz zamanı

Ege’den gelen kabuklu deniz ürünlerini, İstanbul’un büyüleyici manzarasıyla yeniden tanımlayan Boaz, şehrin gastronomi dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

Şimdi Boaz zamanı

Ege’den gelen kabuklu deniz ürünlerini, İstanbul’un büyüleyici manzarasıyla yeniden tanımlayan Boaz, şehrin gastronomi dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Hüseyin Genç ve Yılmaz Paran’ın sahibi olduğu restoran, deniz lezzetlerinden oluşan menüsü, muhteşem dekorasyonu ve manzarasıyla konuklarını karşılıyor. Ortaklar, gurme lezzet avcıları ve farklı tatların izinden gidenleri Boğaz’a karşı buluşturuyor.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber