Cadde Simge Sağın: Herkes hem harcıyor hem harcanıyor

Simge Sağın: Herkes hem harcıyor hem harcanıyor

05.10.2023 - 08:35 | Son Güncellenme:

Simge Sağın, önceki gün konser öncesi soruları yanıtladı. Geçtiğimiz haftalarda bir konser sahnesinde "Harcandıkça" şarkısını seslendirirken sahnede yaptığı konuşmada, "Ben harcadım da harcandım da" cümlesini kuran şarkıcı konuya açıklık getirdi.

Simge Sağın: Herkes hem harcıyor hem harcanıyor

Simge Sağın, Turizm Bakanlığı'nın Beyoğlu Kültür Yolu festivali kapsamında, önceki gece Galataport'da sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Bu gece burada olmak çok keyifli. Bütün dünya gibi ben de buraya hayranım. Hayran olunan yerde bu gece sahneye çıkıcağım. Az önce çok yağmur yağıyordu, ben çıkınca yağmaz ama" dedi.

Haberin Devamı

"ARKADAŞLAR NE KÜRKÜ?"

Sahne kıyafeti ile dikkat çeken Simge, soğuk havadan kaynaklı üzerine giydiği beyaz ceketinin kürk olup olmadığı sorulunca, "Arkadaşlar ne kürkü? Ben asla giymem, bu peluş. Meraklanmayın" diyerek kürk giymeyeceğini de belirtti.

Simge Sağın: Herkes hem harcıyor hem harcanıyor

"KIYAFETLERİME VE AYAKKABILARIMA YATIRIM YAPIYORUM"

Zeynep Bastık, geçtiğimiz haftalarda birçok şarkıcı gibi konserlerden kazandığı para ile Urla'da lavanta yetiştirmek için 5 bin hektarlık bir arazi satın almıştı. Şarkıcı Simge ise uzun zamandır konserden konsere koşturuyor. Muhabirlerin Sağın'a, "Simge Hanım, kazancınız ile bir yatırım ya da ticaret düşünceniz var mı?" sorusuna, "Ticaretten hiç anlamam. Ancak birilerine ortak olurum. Kasa falan benlik değil. Ben bildiğim yoldan yürürüm. Kıyafetlerime ve ayakkabılarıma yatırım yapıyorum" diyerek ticaretle ilgilenmek istemediğini dile getirdi.

Simge Sağın: Herkes hem harcıyor hem harcanıyor

Haberin Devamı

"HARCANMALAR YAŞIYORUZ"

Geçtiğimiz haftalarda da bir konser sahnesinde "Harcandıkça" şarkısını seslendirirken sahnede yaptığı konuşmada, "Ben harcadım da harcandım da" cümlesini kuran şarkıcıya konuya açıklık getirilmesi istenince, "Herkes hem harcıyor ve harcanıyor. Hayatımızda belirli zamanlarda harcanmalar yaşıyoruz. Bence konuya cümlede açıklık getirmişim ya" dedi.

Simge Sağın: Herkes hem harcıyor hem harcanıyor