Cadde Simge Sağın sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti

Simge Sağın sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti

02.01.2023 - 08:49 | Son Güncellenme:

Başarılı şarkıcı Simge Sağın, 2023 yılını İstanbul Florya’da karşıladı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağın, iddialı kıyafetiyle dikkat çekti. 2022 yılında sıkça gündem olan sahne kıyafeti tartışmalarıyla ilgili konuşan ünlü şarkıcı, 2023 yılı için sürprizini de açıkladı.

Simge Sağın sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti

Simge Sağın, geçtiğimiz haftalarda Özgür Aras'la bir araya gelerek, samimi açıklamalarda bulunmuştu. 41 yaşındaki ünlü isim, şarkı seçimlerinde bir sırrı olup olmadığının sorulması üzerine, "Şarkıları iyi kokladığımı düşünüyorum, hissediyorum. Kalbimin sesini dinlemem bence benim sırrım" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"İYİ ZAMANLARMIŞ"

Konservatuar yıllarından beri 15 senenin üzerinde şarkı söylediğini belirten Simge, şöyle konuşmuştu:

Dönem dönem oldu. Çok eski dönemleri hatırlıyorum, pes ettiğim dönemler deyince onlar aklıma geliyor. Ama tabii ki pes etmenin ve bütün bu yaşanılan her şeyin, benim başarı yolumdaki bütün taşları üst üste koydurup beni yukarıya çeken bir şey olduğunu da anladım. O yüzden şimdi iyi zamanlarmış diyebiliyorum, geriye dönüp baktığımda.

Simge Sağın sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti

"O YARIŞIN İÇİNDE KENDİMİ GÖRMÜYORUM"

Simge, "Piyasadaki yarışın içinde olmak nasıl bir duygu?" sorusuna ise şöyle yanıt vermişti:

Ben o yarışın içinde kendimi görmüyorum. Ancak o yarışın içinde insanlar kaybolabiliyorlar, gerçek kimliklerini ortaya koymadıklarında kaybolduklarını düşünüyorum. Bende hiç bu yarışta geride mi kaldım gibi bir korku olmadı. Mesela haftalarca listelerde bir numara olan şarkılar ve şarkıcılar var. İnsanlar konuşuyor, bende duyuyorum. Duyduğum için söylüyorum. Şarkı başarılı olduğu için mi o listede bir numarada? Gerçekten bunu sorguluyor insan... Yoksa ciddi bir para ödendiği için mi? O yüzden insanların ve benim de artık o listelere güveni kalmadı. Doğru olduğuna inanmadığım hiçbir şey bana güven vermiyor. Benim dinleyicim beni dinler, radyo çalarsa en güzel şey budur. Onun dışında ki hiç bir şey umurumda değil.

Simge Sağın sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti

SİMGE YENİ YILA İSTANBUL'DA GİRDİ

Simge, 2023 yılını muhteşem bir konser ile İstanbul Florya’da karşıladı. Simge’nin en sevilen şarkılarının eşlik ettiği eğlence gece boyunca hız kesmeden sürdü. Misafirler yeni yılın ilk saatlerini keyifle karşıladılar.

Simge Sağın sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti

"KENDİME BOLCA VAKİT AYIRDIM"

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağın, “2022’yi bitirdik artık, yeni bir yıla giriyoruz. Çok yoğun geçti benim için. Çok fazla konser, çok fazla tatil yapma fırsatım oldu. Çok verimli ve güzel bir sene oldu benim için. Konser sayısı çok fazlaydı. Çıkardığım işlerden çok keyif aldım. Kendime bolca vakit ayırdım” dedi.

Simge Sağın sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti

Haberin Devamı

"KIYAFETLERİN KONUŞULMASI NORMAL"

Derin yırtmaçlı kıyafeti ile göz kamaştıran Sağın, “Gülşah Saraçoğlu’nun kostümü. Bu geceye beni o hazırladı” dedi. Muhabirlerin “Bu sene sahne kıyafetleri çok konuşuldu. Birçok tartışma konusu da oldu. Bu yorum ile ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna ise “Kıyafetlerin konuşulması normal. Daha da çok konuşulacak. Her sene de konuşulmaya devam edecek. Çünkü sahnede görsel olarak da seyirciye bir şey sunmak lazım. Birçok arkadaşıma da yakışıyor böyle giyinmek” dedi.

"YIKILMADIM, AYAKTAYIM"

Geçtiğimiz hafta kaptığı bir virüs dolayısı ile konserinin iptal edilmesi üzerine de konuşan Sağın “Bir konserim maalesef iptal olmak zorunda kaldı. Sahneden önce aldığım bir virüs ile ilgili. Çok ağır bir hastalık süreci yaşadım. Bağırsak enfeksiyonu geçirdim. Hemen toparladım, sağlıklı bir şekilde konserleri bitirdim. Şu an iyiyim. Yıkılmadım ayaktayım. Gribi de pandemiyi de sağlıklı şekilde atlattık. 2022 beni yıkamadı” dedi.

Simge Sağın sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti

ALBÜM MÜJDESİ

2023 yılında albüm çıkaracağının müjdesini veren Sağın “Ersay Üner, Onur Özdemir var. Çok sürpriz isimler ile çalışacağız. Şahane bir albüm hazırlıyorum. Sevenlerim yeni yılda Simge Sağın şarkılarına doyacaklar” dedi.

Simge Sağın sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti