Cadde Simge Ünal: 200 bin TL'lik ayakkabıyı alırdım!

Simge Ünal: 200 bin TL'lik ayakkabıyı alırdım!

15.04.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bir dönem sunuculuk da yapan model Simge Ünal, dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. Daha önce "Hayatımdaki kişiyle yaşam standartlarım aynı olması gerekiyor. Fakir biriyle sevgili olmam" sözleri çok konuşulan Simge Ünal, meslektaşı Çağla Şıkel'in "Bir ayakkabıya 200 bin TL vermem" sözlerini değerlendirdi.

Simge Ünal: 200 bin TLlik ayakkabıyı alırdım

Çağla Şıkel, 2015 yılında boşandığı Emre Altuğ ile evliliğindne dünyaya gelen 13 yaşındaki oğlu Kuzey ile birlikte geçtiğimiz günlerde Akmerkez’de alışveriş turundaydı.

Haberin Devamı

Özel koleksiyon ayakkabıların satıldığı mağazada objektiflere yansıyan 44 yaşındaki manken, ayakkabıların fotoğrafını çekmeyi ihmal etmemişti.

Simge Ünal: 200 bin TLlik ayakkabıyı alırdım

"BEĞENDİĞİMİZ AYAKKABININ FİYATI 200 BİN TL"

Mağazadan eli boş ayrılan Çağla Şıkel, “Beğendiğimiz ayakkabının fiyatı 200 bin TL. Bu fiyatı bir ayakkabı için vermem. Ben de fotoğrafını çekerek, Amerika’daki arkadaşıma attım. Eğer orada uygun fiyata bulursam alırım” demişti.

Simge Ünal: 200 bin TLlik ayakkabıyı alırdım

"PARASI OLAN 200 BİN TL VERİR"

Simge Ünal ise önceki gün Metropol İstanbul’da görüntülendi. Mağazaları dolaşarak alışveriş yapan 28 yaşınsaki model, mağaza çıkışı basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

Simge Ünal: 200 bin TLlik ayakkabıyı alırdım

Yakın zamanda tatile gideceğini ve o yüzden eksiklerini tamamladığını belirten Simge Ünal'a, "Çağla Şıkel'in 200 bin TL'lik ayakkabının fiyatını Amerşka'daki arkadaşına sorduracağı" haberleri hatırlatıldı. Ünlü isim, "Parası olan verir diye düşünüyorum. Ben kendimi mutlu etmek için alırdım, kesinlikle vazgeçmezdim" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Simge Ünal, geçtiğimiz yıl business yerine ekonomide uçtuğunu belirterek, "Normalde business uçuyorum. Bir önceki uçuşum ekonomiydi, sandviç aldım 300 TL. Bu kadar olur mu ya? Bir su 57 TL inanılır gibi değil, şok oldum" diyerek isyan etmişti.

Simge Ünal: 200 bin TLlik ayakkabıyı alırdım

Genç model, tepkliler üzerine yanlış anlaşıldığını söylemişti: Aslında o çıkışım yanlış anlaşılmama sebep oldu. Ben sadece bir sandviçin o kadar pahalı olmasına çok şaşırdım. Bu şaşkınlığımı dile getirdim. Sonra olanlar oldu.