CaddeSinan Akçıl: Ozan çok iyi bir aile babasıdır!

Sinan Akçıl: Ozan çok iyi bir aile babasıdır!

14.03.2022 - 07:35 | Son Güncellenme:

Sinan Akçıl, geçtiğimiz akşam Güngören’de düzenlenen özel bir bir boks gecesinde sahne aldı. Son günlerde gündemden düşmeyen Gülşen hakkında konuşan Akçıl, “Boşanma iddiaları çıkmış ama inanmıyorum buna, Ozan çok iyi bir aile babasıdır” açıklamasında bulundu.

Sinan Akçıl: Ozan çok iyi bir aile babasıdır

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Güngören’de düzenlenen özel bir bir boks gecesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Muhabirlerin sorularını yanıtlamadan önce giydiği tişörtü göstererek “Ukrayna için barış istiyorum, savaşın durması en büyük isteğim. Böyle bir tişört giyerek Ukrayna’ya destek olmak istedim” dedi.

Haberin Devamı

"EN ZOR AJDA PEKKAN"
Akçıl, “Kar yağışı olmasına rağmen yoğun bir talep var burada sıcak bir ortam var” diye konuştu. Muhabirlerin “Birçok isim ile çalıştınız, sizi en çok zorlayan ve en rahat çalıştığınız isimler kimler?” sorusuna Akçıl “En zor isim Ajda Pekkan, en kolay isim ise Demet Akalın. Demet bir kere dinlesin yeter ama Ajda öyle değil, çok titizdir ve şarkının üstünde baya çalışırız" yanıtını verdi.

Sinan Akçıl: Ozan çok iyi bir aile babasıdır

AKÇIL'DAN 'GÜLŞEN' AÇIKLAMASI
Son dönemde yaptığı konserler ve sahne kıyafetleri ile gündem olan Gülşen hakkında da konuşan Akçıl “Gülşen’i eleştirmek bize düşmez, onun yaptığı da sahne şovu. Boşanma iddiaları da çıkmış ama inanmıyorum buna, Ozan çok iyi bir aile babasıdır” dedi.

Muhabirlerin 'Dilberay' ve 'Bergen' filmleri de gösterimde. Sizin favoriniz hangisi?” sorusuna Akçıl “Bence bir numara 'Dilberay', iki numara da 'Bergen’dir. Büşra Pekin çok güzel oynamış ve şarkılar söylemiş" diye cevap verdi.   

Haberin Devamı

NE OLMUŞTU?
Geçtiğimiz hafta Zorlu PSM’de dinleyicileriyle buluşan Gülşen, derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkat çekmişti. Bir ara seyircilerin arasına karışan Gülşen’in, arkadaşı Tolga Sezgin’in kucağına oturması sosyal medya olay olmuştu. 

"OZAN ÇOLAKOĞLU'NUN TEPKİSİ OLDU MU?"
2016 yılında bu yana aranjör Ozan Çolakoğlu ile mutlu bir evliliği olan şarkıcı, basın mensuplarının “Ozan Bey’in tepkisi oldu mu peki?” sorusuna sert çıktı. Bu evliliğinden Azur Benan adında bir oğlu olan Gülşen, "Ne tepkisi? Dediğim gibi ben konser veriyorum sadece ve böyle de devam edecek bu" dedi.