Cadde Sinan Akçıl'dan Defne Samyeli cevabı: Bir dönem çok yakındık!

Sinan Akçıl'dan Defne Samyeli cevabı: Bir dönem çok yakındık!

12.05.2023 - 10:02 | Son Güncellenme:

İzmir turnesi kapsamında önceki akşam 6'ncı kez müzikseverlerle buluşan veren Sinan Akçıl, konser sonrası açıklamalarda bulunan Ünlüler dünyasından daha önce Hadise, Otilia ve Ebru Şallı ile yaşadığı aşklarla dikkat çeken 40 yaşındaki şarkıcı, kendisinden 10 yaş büyük olan Defne Samyeli ile adının anılması hakkında konuştu.

Sinan Akçıldan Defne Samyeli cevabı: Bir dönem çok yakındık

Buca, Kula, Bayraklı, Halkapınar, Torbalı ve Karabağlar'da müzikseverlerie buluşan Sinan Akçıl, toplamda 200 bin seyirciye ulaştı.

Haberin Devamı

"KENDİ REKORUMU EGALE ETTİM"

Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isim, “Çok mutluyum. İzmir'de 200 bin kişiye ulaşmak beni çok mutlu etti. Kendi rekorumu egale etmiş oldum. Turnemizin finalini 12 Mayıs'ta Konak meydanında yapacağız. İnşallah orada da başka bir rekor kırarız” dedi.

Sinan Akçıldan Defne Samyeli cevabı: Bir dönem çok yakındık

"DEFNE ÇOK DEĞERLİ"

Defne Samyeli ile adı aşk dedikodularına karışan Sinan Akçıl, "Çok yakındık bir dönem, sonra koptuk. Herkes işine gücüne sarılınca vakitsel problem oluyor. Çok değerli ve saygıdeğer biri olarak görüyorum Defne'yi" sözleriyle bir anlamda aşkı da kabul etmiş oldu.

Sinan Akçıldan Defne Samyeli cevabı: Bir dönem çok yakındık

"1-2 AY MUHABBETİMİZ OLDU"

10 Mayıs'ta '2. Sayfa' programına konuk olan müzisyen, sunucuların "Defne Samyeli ile anıldın" sorusu üzerine, güzel şarkıcı hakkında canlı yayında çarpıcı bir itirafta bulunmuştu.

1-2 ay öyle bir muhabbetimiz oldu. Ondan sonra kestik bir anda görüşmeyi.

Yazarlar