Geri Dön

Sinan Akçıl'ın eşi kim? Sinan Akçıl nereli, boyu ve yaşı kaç?

Sinan akçıl bu akşam İBO Show'a konuk oluyor. İzleyiciler ise Sinan Akçıl'ın hayatına dair bilgiler öğrenmek istiyor. İlk olarak sinan Akçıl'ın eşi merak konusu oldu. Ardından ise Sinan Akçıl nereli, boyu ve yaşı kaç soruları geldi. İşte Sinan Akçıl'ın biyografisi haberimizde...

Sinan Akçıl'ın eşi kim? Sinan Akçıl nereli, boyu ve yaşı kaç?

17 Nisan 2021 Cumartesi günü STAR TV'de ekrana gelecek olan İBO Show'un konukları arasında bulunan Sinan Akçıl kimdir? Sinan Akçıl nereli, boyu ve yaşı kaç? Sinan Akçıl'ın eşi kim? İşte Sinan Akçıl'ın hayatına dair merak edilenler...17 Nisan 2021 Cumartesi günü STAR TV'de ekrana gelecek olan İBO Show'un konukları arasında bulunan Sinan Akçıl kimdir? Sinan Akçıl nereli, boyu ve yaşı kaç? Sinan Akçıl'ın eşi kim? İşte Sinan Akçıl'ın hayatına dair merak edilenler...

SİNAN AKÇIL KİMDİR, NERELİ?

20 Mayıs 1982'de Hollanda'da doğan Sinan Akçıl, besteci, müzisyen, söz yazarı ve şarkıcı.

Müzik adamı Saim Akçıl'ın oğlu ve piyanist İdil Akçıl'ın kardeşidir. Müziğe çok küçük yaşlarda başlamış, yaşının küçük olmasına rağmen yaptığı bestelerle beğeni kazanmıştır. Akçıl, şimdiye kadar başta İzel olmak üzere Enbe Orkestrası, Ferhat Göçer, Candan Erçetin, Yaşar, Zeynep Casalini, Mustafa Sandal, Gülben Ergen, Ebru Gündeş, Kutsi, Petek Dinçöz gibi isimlerle çalışmıştır. Hadise'nin Mayıs ayında yapılan 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edip dördüncü olduğu Düm Tek Tek şarkısına imza atmıştır. Ayrıca, pop şarkıcısı Hande Yener'in 1 Nisan 2010 tarihinde çıkardığı Hande'ye Neler Oluyor? albümündeki söz ve müzikler Sinan Akçıl'a aittir. Hande Yener'in 13 Eylül 2010'da çıkarmış olduğu Hande'yle Yaz Bitmez albümündeki 10 remix ve "Uzaylı" adlı şarkının söz ve düzenlemeleri de Sinan Akçıl imzalıdır. Sinan Akçıl Hande Yener'in Eylül 2011'de çıkarmış olduğu Teşekkürler adlı albümündeki şarkıların söz yazarlığını ve bestelerini yaptı.

SİNAN AKÇIL'IN EŞİ KİM?

Sinan Akçılın eşi kim Sinan Akçıl nereli, boyu ve yaşı kaç


Akçıl 24 Aralık 2018 tarihinde Burcu Kıratlı ile evlenmiştir. Çift 6 Eylül 2019 tarihinde boşandı. Eski eşi Burcu Kıratlı ile 22 Şubat 2021 tarihinde tekrar evlendi.

Diskografi

Albümler

2011 Kalp Sesi
2012 Karnaval
2013 Kapı
2014 Tabi Tabi
2015 Best of Aşk
2017 Yüzyılın Aşkı
2020 Piyanist 

EP'ler

2018 Güzel Şeyler

Single'lar

2012 İkinci Sen
2014 Hatırlasana Hoppa
2015 Ayıp Yani
2016 1001 Gece Şarttır Başka Şansın Yok
2018 Gülmek Sadaka Anlarsın
2019 Mucize Goy Goy
2020 Çok Sevmek Yasaklanmalı Daima Yaşa Azerbaycan Lets Menajerlik Bye Bye 
2021 Sefil

Magazin Haberleri Bülteni (6 Mayıs 2021)İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
Cadde Yazarları

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber

Türkiye’nin haber yaşam platformu Milliyet Dijital yenilendi!

Uygulama ile devam et, gündemi kaçırma!

Şimdi DeğilHemen Keşfet