Cadde Sinan Güleryüz SMA hastası Pera bebek için verdiği sözü tuttu! 'Sevgi paylaştıkça güzel'

Sinan Güleryüz SMA hastası Pera bebek için verdiği sözü tuttu! 'Sevgi paylaştıkça güzel'

24.05.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Sadakatsiz' dizisinde 'Derya' karakterine hayat veren oyuncu Özge Özder'in eşi Sinan Güleryüz, SMA hastası Pera için verdiği konser serisi kapsamında son kez sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güleryüz, Pera hakkında iyi dileklerde bulundu.

Sinan Güleryüz SMA hastası Pera bebek için verdiği sözü tuttu Sevgi paylaştıkça güzel

Müzisyen Sinan Güleryüz, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz'in 'Doktor Derya'sı Özge Özder ile 2017 yılında aşk yaşamaya başlamıştı. 2018'de nikah masasına oturan ikili, 2021'de kızları Eva Luna'yı kucaklarına almıştı.

Haberin Devamı

Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Sinan Güleryüz, bir süredir SMA hastası Pera bebek için verdiği konserlerle adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Etiler'de sahne olan ünlü şarkıcı, yeni projelerinden bahsetmiş ve şöyle konuşmuştu:

Yeni şarkı bu ay içinde gelecek. Yaklaşık bir haftadır stüdyodayım, deli gibi çalışıyorum. Yaz başı kıpır kıpır bir şarkı geliyor. Temmuzun ortası gibi de Allah utandırmasın önemli bir sanatçı Barış Manço’nun ‘Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’ şarkısını yorumlayacağım, bunun gururunu yaşıyorum.

Sinan Güleryüz SMA hastası Pera bebek için verdiği sözü tuttu Sevgi paylaştıkça güzel

“KASIMDA AŞK BAŞKADIR"

Basın mensuplarının "Özge Hanım (Özder) ile düet gelecek mi?” sorusuna da yanıt veren Güleryüz, “Kasımda aşk başkadır malum, kasım gibi bir düet olacak. Her sene Özge ile bir düet olacak” ifadelerini kullanmıştı.

GÜLERYÜZ'DEN PERA AÇIKLAMASI

SMA hastası Pera için yardım konserleri veren ünlü isim, “Her şey Pera için. En büyük konum ve ilgi odağım o. Buradan sizin sayenizde de seslenmek istiyorum; son konserlerini vereceğimiz Pera için gelemeyenler bilet alıp, yardım ederse çok mutlu oluruz. Yüzde 80 oranında para bulundu ama acele davranmalıyız, nefes almakta zorlandı. Lütfen herkes desteğini versin, Pera bizim kanayan yaramız” diye konuşmuştu.

Sinan Güleryüz SMA hastası Pera bebek için verdiği sözü tuttu Sevgi paylaştıkça güzel

Haberin Devamı

PERA BEBEK İÇİN SON KEZ SAHNEDE

Sinan Güleryüz, Pera için verdiği konser serisi kapsamında son kez sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan bir çocuk babası şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Beş konserlik bir konser serisi vereceğime söz vermiştim. Bu sözümü tutmanın haklı gururunu yaşıyorum. Pera benim ile tanıştığında yüzde 28'di kampanyası. Şu an yüzde 94'lere geldi.

"BU YAZ TEDAVİYE GÖTÜRECEĞİZ"

"İnşallah bu yaz Dubai’ye tedaviye götüreceğiz kızımızı" diyen Güleryüz, "İleride inşallah kızım Luna’nın oyun arkadaşı olarak sağlıklı bir şekilde göreceğiz. Sonuçta sevgi, emek hepsi paylaştıkça güzel” şeklinde konuştu.

Sinan Güleryüz SMA hastası Pera bebek için verdiği sözü tuttu Sevgi paylaştıkça güzel