Cadde Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Film kaç yılında çekildi?

Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Film kaç yılında çekildi?

22.07.2021 - 19:49 | Son Güncellenme:

Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit filmi bu akşam ATV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Serinin dördüncü filmi olan Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit filmi 2019 yılında gösterime girdi. TV'de ilk kez ekrana gelecek olan Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit filmi oyuncu kadrosu ve filmin konusu araştırma konusu olmaya devam ediyor.

Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit filmi konusu ve oyuncu kadrosu Film kaç yılında çekildi

Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit filmi bu akşam ekrana geleceK. TV ekranında ilk kez yayınlanacak olan Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit filmi serinin dördüncü filmi olarak biliniyor. Man In The Black film serisinin dördüncü filmi olan Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit filminin oyuncu kadrosu ve konusunu haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

SİYAH GİYEN ADAMLAR 4: GLOBAL TEHDİT KONUSU

Film, dünyayı kötülüklerden arındırmaya çalışan ekibin, bu güne kadar karşılarına çıkan en büyük tehdit olan köstebeği ortaya çıkarmak için verdikleri mücadeleyi işliyor. Siyah Giyen Adamlar ne kadar genişlemişlerse kötü adamlar da bir o kadar artmıştır. Evren, herhangi birinin şekline girebilen bir uzaylı istilası ile karşı karşıya kalınca, ödüllü ajan H ile kararlı çaylak M birlikte hareket etmeye karar verir. Güçlerini birleştiren ikili, dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.Yönetmen koltuğunda Barry Sonnenfeld'in oturduğu, Tommy Lee Jones ve Will Smith'le özdeşleşmiş Men In Black'in spin-off olarak izleyeceğimiz filmin yapımcılığını Laurie MacDonald ve Walker Parkes üstleniyor.

Haberin Devamı

SİYAH GİYEN ADAMLAR 4: GLOBAL TEHDİT OYUNCULARI

Chris Hemsworth

Tessa Thompson

Rebecca Ferguson

Emma Thompson

Liam Neeson

Kumail Nanjiani

Rafe Spall

Laurent Bourgeois

Larry Bourgeois