Cadde Sermiyan Midyat gözaltına alındı, cezayı ödeyince serbest kaldı

Sermiyan Midyat gözaltına alındı, cezayı ödeyince serbest kaldı

21.01.2022 - 12:30 | Son Güncellenme:

Bir davayla ilgili ifade vermediği için hakkında yakalama kararı bulunan Sermiyan Midyat, tiyatro gösterisi için geldiği Malatya'da gözaltına alındı. Ünlü oyuncu, para cezasını ödedikten sonra serbest bırakıldı.

Sermiyan Midyat gözaltına alındı, cezayı ödeyince serbest kaldı

Bu akşam tek kişilik tiyatro gösterisini sahnelemek üzere hava yoluyla Malatya'ya gelen Sermiyan Midyat, Erhaç Havaalanı'na inen uçağa gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Hakkında bir davayla ilgili ifade vermediği için yakalama kararı bulunduğu öğrenilen oyuncu, kendisini uçaktan alan polisler tarafından Akçadağ Adliyesi’ne götürüldü.

"GÖZ ÖNÜNDEYİM"
İstanbul Anadolu 25'inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen 'basit yaralama' suçuyla ilgili davaya ilişkin hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirtilen Midyat, para cezasını ödedikten sonra serbest bırakıldı.

Sermiyan Midyat, serbest kaldıktan sonra Twitter hesabından paylaşım yaptı. Midyat paylaşımında, “Dostlar uçakta beni görüp de hayal kuran bir işgüzar dedikodusuyla haber yapan araştırmacı gazeteciler gözaltına alındığımı yazmış, Merak buyurmayın, gayet göz önündeyim. Harç parası yatmamış vergi dairesine. Asayiş berkemal, akşama Sermiyan Midnight ile görüşmek üzere Malatya” ifadelerini kullandı.