Cadde Son dakika: Rapçi Berk Bayındır son yolculuğuna uğurlandı

Son dakika: Rapçi Berk Bayındır son yolculuğuna uğurlandı

27.04.2022 - 15:46 | Son Güncellenme:

Kağıthane’de yaşadığı rezidansın 8’inci katından düşerek hayatını kaybeden 'Beta' lakabıyla bilinen rapçi Berk Bayındır için Zincirlikuyu Cami’inde cenaze töreni düzenlendi. Sevenleri genç rapçiyi son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Son dakika: Rapçi Berk Bayındır son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde kaldığı rezidanstan düşerek yaşamını yitiren rapçi Berk Bayındır için Zincirlikuyu Cami’inde cenaze töreni düzenlendi. Törene; anne Belkıs Bayındır, baba Nezih Bayırdır, abisi Bahadır Bayındır, arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Haberin Devamı

OĞLUNUN TABUTUNA SARILDI

Berk Bayındır’ın cenazesinin bulunduğu tabutun üzerine şapkası konuldu. Taziyeleri kabul eden anne Belkıs Bayındır, uzun süre oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Oğlunun fotoğrafına da sarılan anne, yakınları tarafından teselli edildi.

Son dakika: Rapçi Berk Bayındır son yolculuğuna uğurlandı


"KISA SÜRE ÖNCE BERABERDİK, GAYET İYİYDİ"

Berk Bayındır'ın yakın arkadaşı olan oyuncu ve müzisyen Deniz Gürzumar, "Hepimizin başı sağ olsun. Bütün sevenleri olarak buradayız. Onu uğurlamaya geldik. Çok kısa süre önce beraberdik. Gayet de iyiydi" şeklinde konuştu.

"ÇOK ÜZGÜNÜM"

Beta'nın oyuncu arkadaşı Bora Akkaş, "Çok yetenekli bir arkadaşımı kaybettik. Çok üzgünüm. Diyebilecek başka bir şeyim yok" dedi.

"HALA ŞOK HALİNDEYİZ"

'Joker' lakabıyla tanınan rapçi Mete Erpek, "Ne söyleyebiliriz ki! Zaten şok halindeyiz hala. Özellikle geçirdiği kaza bizi yeterince üzdü. Ondan sonra böyle bir haber aldık. Yani tamamen şoktayız. Çok iyi bir insanı kaybettik gerçekten. 'Nur içinde yatsın' diyoruz, elimizden başka bir şey demek gelmiyor. Allah sevenlerine sabır versin" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Rapçi Berk Bayındır son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

"ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM"

'Contra' lakabıyla bilinen müzisyen Çağdaş Terzi, "Valla ben söyleyecek pek bir şey bulamıyorum. Üzgünüz yani ne diyeyim! Çok kötü hissediyorum" dedi.

"ÇOK SEVDİĞİM BİR İNSANDI”

Son gününde arkadaşını yalnız bırakmayan ve rap camiasında 'Sehabe' olarak tanınan Barış Çetin ise "Şu an konuşacak gibi değilim. Çok seviyordum. Gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum. Çok sevdiğim bir insandı" açıklamasını yaptı.

Son dakika: Rapçi Berk Bayındır son yolculuğuna uğurlandı

Yoğun katılımın olduğu cenazede Berk Bayındır için cenaze namazı kılındı, helallik alındı. Törenin ardından omuzlara alınan tabut cenaze aracına kondu. Berk Bayındır’ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi.