Cadde Son dakika: Seray Sever'in babası Tamer Sever toprağa verildi

Son dakika: Seray Sever'in babası Tamer Sever toprağa verildi

09.03.2022 - 15:55 | Son Güncellenme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren oyuncu ve sunucu Seray Sever'in babası Tamer Sever (74), son yolculuğuna uğurlandı. İkiz bebeklerine hamile olan ve cenazede ayakta durmakta güçlük çeken Seray Sever (49), "Ateş düştüğü yeri yakıyor" dedi.

Bodrum'da özel bir hastanede koronavirüs tedavisi gören Seray Sever'in babası Tamer Sever, yaklaşık 10 gün önce entübe edilmişti. Kronik rahatsızlıkları da olduğu öğrenilen Tamer Sever, doktorların tüm müdahalelerine rağmen dün yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Ortakent Kerem Aydınlar Camii'nde Tamer Sever için bugün öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenazeye; Seray Sever ve ailesinin yanı sıra yakınları ve dostları katıldı.

Son dakika: Seray Severin babası Tamer Sever toprağa verildi

Kılınan namazın ardından Tamer Sever Ortakent Mezarlığı'nda toprağa verildi. Okunan duaların ardından Seray Sever, babasının mezarına çiçek bıraktı. Hamile olan Sever'in ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

"ALLAH KİMSEYE BÖYLE ACI VERMESİN"
Babasının ölümü nedeniyle büyük bir üzüntü yaşadığını dile getiren Seray Sever, "Babamın bir sürü kronik rahatsızlığı vardı. Fakat bir hafta yoğun bakımda entübe kaldı. Beni İstanbul'a yolcu etti çünkü artık doğum yaklaşmıştı. Beni o gün yolcu ettikten sonra doktorlar arayıp babamın entübe edileceğini söyledi. Allah kimseye böyle acı vermesin. Yine de çok şanslıyım Allah herkese böyle bir baba nasip etsin, ateş düştüğü yeri yakıyor" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Seray Sever, babasının vefatından 14 saat önce babasıyla bir pozunu paylaşmış ve Ajda Pekkan'ın 'Mucize' şarkısını fotoğrafa eklemişti.

Son dakika: Seray Severin babası Tamer Sever toprağa verildi

"RABBİM CANIM BABAMI BİZE BAĞIŞLA"
Ünlü sunucu, geçtiğimiz günlerde babasıyla ilgili üzücü haberi takipçileriyle paylaşmıştı. Seray Sever'e, "Geçmiş olsun" yorumları yağmıştı.

Doğum günü pastasını keserken fotoğraflarını yayınlayan oyuncu, fotoğrafın altına şu notu düşmüştü:
"Bugün 27 Şubat. Doğum günüm ilk defa mübarek Miraç Kandili'ne denk geldi. Tüm dualarım şu an hastanede entübe olarak sağlık mücadelesi veren canım babamın eskisinden de sağlıklı olarak aramıza dönmesi ve 74 yaşında heyecanla beklediği torun sevgisini yaşaması için. Rabbim sen her şeye kadirsin. 'Ol' dersin olur. Lütfunla, kolaylıkla, sağlıkla, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et. Canım babamı bize ve torunlarına bağışla. Dileğim bu mübarek günde tüm hastalara şifa, dertlilere deva, dualarımızın kabulü yüce katında...

Son dakika: Seray Severin babası Tamer Sever toprağa verildi

İstanbul’da ev istirahatinde olduğum için ve mevcut durumlardan dolayı ev halimizle pastamızı kesti. Canım kocam ve ailem ve dostlarım iyi ki varsınız. Her şeyin başı sağlık. Allah'ım hepimizi her türlü hastalıktan, acıdan, kötülükten, üzüntüden, dertten korusun. Savaşlar bitsin. Maddi manevi ferahlık, bolluk bereket gelsin. İnsanların yüzü gülsün. Miraç Kandilimiz mübarek olsun."