Cadde Son dakika: Survivor'da bir isim daha adaya veda etti! Acun Ilıcalı açıkladı

Son dakika: Survivor'da bir isim daha adaya veda etti! Acun Ilıcalı açıkladı

13.04.2022 - 07:56 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika haberine göre; Survivor'ın son bölümünde yine eleme heyecanı vardı. Potadaki isimlerden Barış, Gizem, Perviz ve Ayşe, kararı heyecan içinde bekledi . Öte yandan günün ödülü ise iftar sofrasıydı. Kazanan takım yemeklerin tadını doyasıya çıkardı. İşte detaylar...

Son dakika: Survivorda bir isim daha adaya veda etti Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor All Star'da konsey öncesinde ödül oyunu oynandı. İftar sofrası ve lunapark ödülü için yarışan ünlüler ve gönüllüler takımı kıyasıya mücadele etti. İftar sofrası menüsünde ise; mercimek çorbası, içli köfte, pirinç pilavı, yoğurt, turşu ve güllaç vardı.

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
İsabetli atış gerektiren, nefes kesen ödül oyunun sonucunda kazanan taraf 2-0 skor ile ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı, iftar sofrasının tadını çıkardı. Lunaparkta gösteriler ve çeşitli oyunlarla doyasıya eğlendiler. Yarışmacılar eğlenceli geçen dakikaların ardından diğer bir ödül olan lüks villaya geçtiler.

Son dakika: Survivorda bir isim daha adaya veda etti Acun Ilıcalı açıkladı

HİKMET VE ADEM KARŞIYA
Erkekler mücadelesini 8-4 kazanan ünlüler oyun sonu büyük sevinç yaşadı. Rakip takımı tebrik eden Adem, Hikmet'in tepkisiyle karşılaştı. 'Kazandığın oyunlardan sonra gelip tebrik ediyorsun' diyen Hikmet, Adem'in tepkisini çekti. İkiliyi takım arkadaşları sakinleştirdi.

Son dakika: Survivorda bir isim daha adaya veda etti Acun Ilıcalı açıkladı

ATAKAN, NAGİHAN VE BARIŞ YÜZLEŞTİ
Uzun zamandır sakatlıkla mücadele eden Barış, kazanılan ödüllerden faydalanmamak istemişti. Barış'ın bu tepkisi takım arkadaşlarının ısrarıyla son buldu. Nagihan'ın Barış'a 'Atakan senin için 'Barış ödüllerden faydalanmasın' dedi' sözleri üç ismi karşı karşıya getirdi. Barış ve Nagihan'la yüzleşen Atakan sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. 'Benim söylediklerimin seninle alakası yok' diyen Atakan, 'Burada sadece formatı anlatmakla ilgili söylediklerim var. Onun dışında 'ben kimse yemek yemesin' demedim' sözleriyle kendini savundu. Üç yarışmacı aralarındaki yanlış anlaşılmayı giderdi.  

Haberin Devamı

AYŞE'DEN TAKIM ARKADAŞLARINA SİTEM
Survivor All Star'ın yayınlanan son bölümü ile 'Survivor'da kim elendi?' sorusu cevap buldu. Yokluk adasına giden Ayşe arkadaşlarına sitem etti. Ayşe, "Bugüne kadar ya Evrim'i ya da Gökhan'ı potaya koyuyordunuz. Gökhan bu hafta kendi bile dedi kötüydüm diye bugün üçte sıfır, dün yine öyle, ondan önce yine öyle olmasına rağmen neden ben yazıldım? Yılanın başı büyümeden ezmek istediniz" dedi.

Yarışmacı sözlerine; "Genel olarak Yağmur'a kötü gidiyor diyordunuz son iki günde Yağmur iyi oldu ben kötü oldum ama bu geçen zamanda nasıl beni birden potaya koydunuz? Samimiyetsiz kalabalık, asil bir yalnızlıktan daha kötü. Bugün konseyde konuşulanlar da çok samimiyetsizdi. Mesela grup olup, grup değilmiş gibi göstermeye çalışmak. Mesela Berkan'la Anıl ya da Ogeday" diye devam etti.

Son dakika: Survivorda bir isim daha adaya veda etti Acun Ilıcalı açıkladı

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU
Eleme adaylarının üçü ünlülerden; Barış, Gizem ve Parviz olurken biri ise gönüllüler takımından Ayşe idi. Eleme adayları konseyde açıklamalarda bulundu. Barış Murat Yağcı, "Ben gitmeye en yakın adayın maalesef Gizem olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Parviz ise "Aslında rahatım ama insanda bir şey var böyle. Heyecan gibi" dedi. Oylama sonuçlarına göre Barış, Gizem, Ayşe ve Parviz arasından en az oyu alan yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Sonuçlara göre bu hafta Survivor'dan elenen yarışmacı Gizem oldu.

Son dakika: Survivorda bir isim daha adaya veda etti Acun Ilıcalı açıkladı

"GİDERKEN TACINI TAKTIN"
Elenen Gizem Memiç, "Buraya kadarmış. Daha ileriye gitmek isterdim, çok üzgünüm. Sizi çok özleyeceğim. Böyle güzel bir kadroda yarıştığım için çok mutluydum. Bugün gitmem gerekiyormuş" dedi. 

Arkadaşları ile tek tek vedalaşan Gizem, Merve'ye sarıldığında gözyaşlarına boğuldu.

Acun Ilıcalı ise "Güzellik kraliçesisin burada da giderken tacını taktın. Son oyununda 4'te 4 yaptın" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son dakika: Survivorda bir isim daha adaya veda etti Acun Ilıcalı açıkladı