Cadde Son Şaka filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Son Şaka nerede çekildi?

Son Şaka filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Son Şaka nerede çekildi?

27.07.2021 - 19:48 | Son Güncellenme:

Komedi türündeki yerli film Son Şaka, 2020 yılında vizyona girdi. Film, televizyon ekranlarında izleyicinin beğenisine sunuluyor. Serdar Gökalp ve Ege Kökenli filmin başrollerinde yer alıyor. İşte, Son Şaka filmi oyuncu kadrosu...

Son Şaka filmi konusu nedir, oyuncuları kim Son Şaka nerede çekildi

Son Şaka filmi, 6 Kasım 2020 tarihinde Muhammet Erkam Bülbül yönetmenliğinde ve Fatih Mutlu senaristliğinde beyazperdeye çıktı. Oyuncuları arasında ise sevilen genç isimler yer alıyor. Son Şaka fili konusu nedir?

Haberin Devamı

SON ŞAKA KONUSU

Genç bir adam olan Serdar, yaptığı şakalarla ünlenen başarılı bir radyocudur. Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayşen'e evlilik teklifi etmeye karar veren Serdar, bunun unutulmaz olmasını arzu eder. Bu yüzden de evlilik teklifi ederken akıl oyunlarıyla dolu bir şaka yapmaya karar verir. Ancak beklenmedik bir durumla karşılaşır. Şaka yüzünden sinirleri bozulan Ayşen, evlilik teklifini kabul etmez. Serdar’a kızan Ayşen’in onu affedebilmesi için birlikte tatile çıkmaları şart olur. Ortak arkadaşları Yusuf’un da aralarına dahil olmasıyla yola koyulan Ayşen ve Serdar, bu süreçte kendilerini karmaşık durumların içinde bulur.

SON ŞAKA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? 

Komedi türündeki filmin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde ve Sapanca Gölü ile çevresinde yapıldı. 

Haberin Devamı

SON ŞAKA OYUNCULARI

Serdar Gökalp
Ege Kökenli
Gökay Müftüoğlu
Perihan Ünlücan
Kemal Başar
Özer Arslan
Bülent Alkış
Hikmet Körmükçü

Yazarlar