Cadde Son Yaz 20.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Yaz'da Yağmur ve Kaan'a ne olacak, son bölümde neler oldu?

Son Yaz 20.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Yaz'da Yağmur ve Kaan'a ne olacak, son bölümde neler oldu?

22.05.2021 - 00:29 | Son Güncellenme:

Son Yaz'ın yeni bölümü ekranlara geldi. Funda Eryiğit, Ali Atay ve Alperen Duymaz'ın başrolünde oynadığı dizinin 20.bölüm fragmanı izleyiciler tarafından bekleniyor. Son Yaz dizisinin 19.bölümünde frenlerin tutması sonucunda Yağmur ve Kaan'ın araba içerisinde yaşadığı korku dolu anlar bölüme damga vurdu. Peki Son Yaz'da Yağmur ve Kaan'a ne olacak? Son Yaz 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son Yaz 20.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son Yazda Yağmur ve Kaana ne olacak, son bölümde neler oldu

Son Yaz geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Bu hafta cuma günü Son Yaz'ın 19.bölümü ekranlara geldi. Yağmur ve Kaan'ın araba içerisinde iken frenlerin tutmadığı sahne izleyicileri meraklandırdı. Kaan ve Yağmur'a ne olacağı merak ediliyor. Peki Son Yaz 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SON YAZ'DA YAĞMUR VE KAAN'A NE OLDU?

Son Yaz'da Yağmur, Akgün'ün aracı ile Kaan ile buluşmaya gitmiştir. Kaan ve Yağmur aracın içerisinde iken Yağmur aracı durdurmaya çalışır ancak aracın frenleri tutmaz. Yağmur arabalara çarpmamak için çabalar. Yeni bölümde Kaan ve Yağmur'un yaşadıklarının ekranlara gelmesi bekleniyor.

Son Yaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Önümüzdeki günlerde yeni bölüm fragmanın yayınlanması bekleniyor.

SON YAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Doğum günü sonrasında kendisini Kara ailesinin bir parçası gibi hissetmeye başlayan Akgün, kabul edildiği ailenin kızı ile gizli gizli ilişki yaşamaktadır. Akgün Gökalp Taşkın bu durumu içine sindiremese de Selim'in yüzüne söylemesine bu defa Yağmur izin vermez. İlişkilerini kimseden izin almadan yaşayacaklardır. Her şeyin farkında olan Canan’ın Akgün'e tepkisi ise çok farklı olacaktır.

Haberin Devamı

Selim de artık Canan'la yaşadıkları yeniden yakınlaşmaya bir isim koymak istemektedir. Canan'a hazırlayacağı sürpriz hiç beklemediği şekilde noktalanır.

Soner ve Eray'ın arası, Eray'ın Naz'la ilgili yapacağı bir hamle ile iyice açılır. Soner'i yatıştırmak hiç kolay olmayacaktır.

Akgün bir yandan Gökhan'a verdiği sözü tutmak için yarışa hazırlanırken bir yandan da taze sevgilisine bir ilk buluşma sürprizi hazırlamaya karar verir. Fakat Gökhan'ın Akgün için başka planları vardır. Selçuk Taşkın'ı takıntı haline getirmiş olan Gökhan gerekirse Selçuk Taşkın'ı öz oğlunun acısıyla sınamaya hazırdır.