Cadde Songül Karlı: 13 yaşından beri kazandığım parayı bir adam yüzünden kaybettim!

Songül Karlı: 13 yaşından beri kazandığım parayı bir adam yüzünden kaybettim!

07.07.2022 - 15:28 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Songül Karlı'nın, 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı 'Su Gibi' adlı izdivaç programında Metin Yüncü ile evlenmesi çok konuşulmuştu. Ünlü çift, 2017'de boşanmıştı. Dolandırıcılık iddiasıyla davacı olduğu eski eşi hakkında çıkan beraat kararının ardından 'Beyaz Magazin' canlı yayınına bağlanan Songül Karlı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Songül Karlı: 13 yaşından beri kazandığım parayı bir adam yüzünden kaybettim

Şarkıcı ve sunucu Songül Karlı (48), beş yıl evli kalıp, 2017’de boşandığı Metin Yüncü tarafından yaklaşık 100 milyon TL dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi olmuş ve Yüncü’nün de aralarında bulunduğu üç kişi hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3’er yıldan 10’ar yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Haberin Devamı

"VEKALETİN İÇERĞİNİ ARSA SATILINCAÖĞRENDİM"

Arsa satışı için imzaladığı vekaletnamenin içeriğini okumadığını dile getiren ünlü şarkıcı ve sunucu, “Daha sonra verdiğim vekaletnamenin satış yetkisini de kapsadığını arsa satılınca öğrendim. Çok küçük yaştan beri sanatçı olarak yapmış olduğum tüm birikimlerimi beni dolandırarak alan sanıktan şikayetçiyim" demişti.

Songül Karlı: 13 yaşından beri kazandığım parayı bir adam yüzünden kaybettim

"BEN SANA YAPACAĞIMI BİLİYORUM"

Metin Yüncü ise "Songül Karlı’ya ait Sultanbeyli’deki arsayı o dönem ekonomik olarak sıkıştığı için satmaya karar verdik. Vekaletname verildiği zaman, Songül arsanın satışı için vekalet verdiğini biliyordu. Arsadan gelen 170 bin TL'lik parayı da kolluk aşamasında verdiğim ifademde dediğim gibi kullandım. Songül’e eski eşimle birlikte olduğum yönünde mesaj gidince ‘Ben sana yapacağımı biliyorum’ demeye başladı. Suçlamaları kabul etmiyorum" şeklinde savunma yapmıştı.

Haberin Devamı

SAVCI 10 YIL HAPİS CEZASI İSTEMİŞTİ

Duruşmanın önceki celsesinde esasa ilişkin mütalaa açıklanmıştı. Mütalaada, sanıklar Metin Yüncü ve Sezai Temuroğlu’nun fikir ve eylem birliği içerisinde üzerlerine atılı 'nitelikli dolandırıcılık' suçunu işledikleri belirtilerek, Yüncü ve Temuroğlu’nun 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3 yıldan 10 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Sanık Ali Barbaros Ataç hakkında ise kesin ve inandırıcı delil elde edilemediğinden beraat kararı verilmesi talep edilmişti.

Songül Karlı: 13 yaşından beri kazandığım parayı bir adam yüzünden kaybettim

DELİL YETERSİZLİĞİNDEN BERAAT!

İstanbul 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen duruşmaya Songül Karlı ve Metin Yüncü katılmadı. Tarafları avukatlarının temsil ettiği duruşmada son savunmalar yapıldı. Sanık avukatları, dosyada somut hiçbir delil olmadığını belirterek müvekkillerinin beraatlerini talep etti.

Alınan son savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme, sanıklar Metin Yüncü, Sezai Temuroğlu ve Ali Barbaros’un üzerlerine atılı suçu işlediklerine dair Songül Karlı’nın beyanları dışında kesin bir delil bulunmadığından sanıkların beraatına karar verdi.

"BİR LİRAMA KADAR ALDI!"

Didem Delen, Bilal Özcan ve Pınar Eliçe’nin sunumuyla Beyaz TV'de ekranlara gelen 'Beyaz Magazin' programına telefonla bağlanan Songül Karlı, şu ifadeleri kullandı:

Ben 13 yaşından beri kazandığım paramı bir adam yüzünden kaybettim. Bankada param olsa televizyona çıkıp konuşur muyum? Bu kıskançlık olabilir mi? Mahkemede bıraktığım adamın peşine neden düşeyim? Ben cahil miyim? Bir lirama kadar aldı. Daha önce bu adam iki karısına da aynı şeyi yapmış, dolandırmış. Kadınlar bana ulaştı. Bunlar bu işi hep yapıyor. Biz sunacağımız bütün delilleri sunduk. Ben insanların ceplerine bakmam, çocukluk arkadaşı beni buldu bana söyledi. Yalan söylemiş ve beni dolandırmış bir adam var. Nedenini ben de bilmiyorum. Kıskançlık olaylarını ön plana çıkarmaya çalışıyor. Benim bugün düşündüğüm tek şey; kiramı verebilecek miyim? Çocuğuma bakabilecek miyim?