Cadde Songül Öden-Arman Bıçakçı çifti Miami'de

Songül Öden-Arman Bıçakçı çifti Miami'de

21.12.2021 - 14:46 | Son Güncellenme:

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Songül Öden, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. İş insanı Arman Bıçakçı ile mutlu evliliği devam eden güzel oyuncu, eşiyle birlikte Miami'ye gitti. Öden, Bıçakçı ile tatil pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmayı da ihmal etmedi.

Songül Öden-Arman Bıçakçı çifti Miamide

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında dört yıldır aşk yaşadığı Arman Bıçakçı ile dünyaevine giren oyuncu Songül Öden, eşiyle soluğu Miami'de aldı. Bıçakçı ile bol bol güneşin keyfini çıkaran Öden, eşiyle tatilde çekildiği fotoğrafları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. 

Haberin Devamı

Florida'da bulunan ünlü oyuncu, paylaşımlarına, "Her şey çok ciddi başlamıştı oysa..." şeklinde esprili bir not düştü. Çiftin fotoğrafları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Songül Öden-Arman Bıçakçı çifti Miamide

ESTETİK PİŞMANLIĞI
Öte yandan 2005-2007 yılları arasında Kıvanç Tatlıtuğ ile başrol aldığı 'Gümüş' dizisiyle şöhret basamaklarını tırmanan Songül Öden, geçtiğimiz yıl katıldığı 'İbrahim Selim ile Bu Gece' adlı programda estetik pişmanlığını dile getirmişti.

"Burnum kemikli olduğu için 19'unda ameliyat olmak istedim" diyen Öden,  "Ailem izin vermedi. ‘Nefes alamıyorum’ diye tutturdum. Paramın yettiği bir doktora ameliyat oldum. Esas şimdi nefes alamıyorum. Kıkırdaklarımı almış. Burnum yassılaştı, üzerine 2 kez daha ameliyat geçirdim. Kulaktan kıkırdak alıp taktılar" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Botoks da yaptırdığını itiraf eden oyuncu, "Çok güldüğümden gözlerimin kenarı kırıştı. Şeytana uyup botoks yaptırdım. Gülüşüm bozuldu. O yüzden gülmek istemiyorum. Araplarla çektiğim reklam filminde yönetmen gülmemi isteyince, "Burada gülmenin doğru olduğunu düşünmüyorum." dedim" diye konuşmuştu.

Songül Öden-Arman Bıçakçı çifti Miamide