Cadde Songül Öden'den yıllar sonra Kıvanç Tatlıtuğ itirafı!

Songül Öden'den yıllar sonra Kıvanç Tatlıtuğ itirafı!

12.04.2022 - 10:18 | Son Güncellenme:

2005-2007 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen dram ve romantik türündeki 'Gümüş' dizisinde, Songül Öden ve Kıvanç Tatlıtuğ başrolde yer alıyordu. Güzel oyuncu, yayınlandığı döneme damga vuran ve 100 bölüm süren yapım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Songül Ödenden yıllar sonra Kıvanç Tatlıtuğ itirafı

'Oğlum' dizisinde 'Zeynep' karakterine hayat veren Songül Öden, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Güzel oyuncu, sunucu İbrahim Selim'in "TV'de ilk yer aldığın ve ortalığı yıkan proje 'Gümüş'. Başlarken bu kadar konuşulacağını biliyor muydun?" sorusunu yanıtladı.

Haberin Devamı

"KIVANÇ'IN KARŞISINA BUNU MU KOYMUŞLAR?"
Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan 43 yaşındaki güzel, 'Gümüş Şadoğlu' karakterini canlandırdığı proje hakkında, "Ankara'dan yeni mezun olmuştum. Okulu birincilikle bitirmiştim, çok idealistim ve derdim tiyatro yapmaktı" diyerek söze başladı.

Songül Ödenden yıllar sonra Kıvanç Tatlıtuğ itirafı

Yaşadığı psikolojik şiddeti anlatan Songül Öden, "Beni seçtiler, hiçbir şey bilmiyordum. Karşımda Kıvanç ile oynuyordum. Dünya yakışıklısı bir adam. O zaman eleştiriyi de bilmiyorum, eleştiri ile hakaretin karıştırıldığını da bilmiyorum. 'Ya Kıvanç'ın karşısına bunu mu koymuşlar?' diyorlardı. İnsanlar çok acımasız" ifadelerini kullandı.

"BAŞKASINA YAPILDIĞINDA DA UTANÇ DUYUYORUM"
Ünlü oyuncu, "Türkiye'de eleştirinin ne olduğunu bilmeyen insanlar var. Eleştiri gerçekten bir sanat, eleştirmenlik de bir meslek. Bir şeyi ya çok övmek ya da mahvetmek, yok etmek, varlığını ortadan silmek üzerine bir sistem var. Çok mutluyum, takdir gören bir oyuncuyum ama sadece bana değil, başka birine de yapıldığında utanç duyuyorum" dedi.

Haberin Devamı

"ARTIK UMURUMDA DEĞİL"
Eleştiri adı altında hakaret edildiğini belirten Öden, "Eskiden bunu anlayamazdım, çok üzülürdüm. Şimdi ise hiç üzülmüyorum. 'Dökülecek ne kadar çöpü varmış ki, çöp öğütücüsü olarak hırsını buradan alıyor' diyorum. Onun kendisiyle ilgili olduğunu biliyorum. Şimdi bunlara daha çok uyandım, umurumda değil. O zaman hiçbir şey bilmeden senin dünyanda bir psikoloğun karşısına geçip, konuşma konusuydu. Şimdi kimse kusura bakmasın umurumda değil" şeklinde konuştu.

ROL ALDIĞI YAPIMLAR
Songül Öden, izleyicilerin hafızasında yer etmesini sağlayan 'Gümüş'ten sonra 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Fi', 'Payitaht Abdülhamid' ve 'Bir Aile Hikayesi' dizileri ile 'Acı Aşk', '72. Koğuş' ve 'Ekşi Elmalar' filmlerinde kamera karşısına geçti.