Cadde SÖNMEZ YIKILMAZ kimdir, kaç yaşındaydı neden öldü? Yeşilçam'ın Rambo'su Sönmez Yıkılmaz hayatı ve kariyeri...

SÖNMEZ YIKILMAZ kimdir, kaç yaşındaydı neden öldü? Yeşilçam'ın Rambo'su Sönmez Yıkılmaz hayatı ve kariyeri...

03.06.2022 - 11:28 | Son Güncellenme:

Yeşilçam'ın Rambosu olarak bilinen Sönmez Yıkılmaz hayatını kaybetti. Yeşilçam'da birçok yardımcı rolde oynayan Sönmez Yıkılmaz tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Rize'de dünyaya gelen oyuncu bugün Teşvikiye Camiinde kılınacak namazın ardından Rize'ye gönderilecek. İşte Sönmez Yıkılmaz'ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

SÖNMEZ YIKILMAZ kimdir, kaç yaşındaydı neden öldü Yeşilçamın Rambosu Sönmez Yıkılmaz hayatı ve kariyeri...

Sönmez Yıkılmaz kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yeşilçam'a ışıkçılık yaparak başlayan sonrasında yardımcı rollerde sahne alan aksiyon sahnelerinin aranılan isimlerinden olan Sönmez Yıkılmaz başrol oyunculuğuna kadar yükseldi. Peki Sönmez Yıkılmaz kimdir aslen nereliydi? İşte hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

SÖNMEZ YIKILMAZ KİMDİR NEDEN ÖLDÜ?

Sönmez Yıkılmaz 12 Aralık 1940 yılında Rize'de dünyaya geldi. Yeşilçam'ın rambosu olarak bilinen Sönmez Yıkılmaz 82 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Türk karakter sinema oyuncusu ve yapımcı.

SÖNMEZ YIKILMAZ kimdir, kaç yaşındaydı neden öldü Yeşilçamın Rambosu Sönmez Yıkılmaz hayatı ve kariyeri...

Yıkılmaz, 12 Aralık 1940'ta Rize'de doğdu. 1965'te başladığı oyunculuk kariyerini 2009 yılına kadar sürdürdü. Yeşilçam'da aksiyon ve macera türünde kavgalı filmlerde sıklıkla yer aldı.

Kurucusu olduğu "Anzer Film" adlı prodüksiyon firmasıyla Arzuhalci, Gecelerden Sor Beni, Kırmızı Çizmeli, 'Dağlı ve Yıllardan Sonra adlı 5 filme imza attı.

Emektar oyuncunun cenazesi bugün Teşvikiye camiinde kılınacak namazın ardından Rize'ye gönderilecek.