Cadde Sonunda aşkı buldu

Sonunda aşkı buldu

25.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Lady Gaga’nın mutluluğu enstitü yöneticisi Michael Polansky’de bulduğu, evlenmeye ihtiyaç duymayan çiftin “Aşkımız bize yeter” dediği belirtildi.

Sonunda aşkı buldu

‘Ruh eşiyle yaşıyor’
Şimdi 'Gucci Ailesi' filmiyle gündemde olan ABD’li ünlü şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga, travmatik bir geçmişi olduğunu, bunun da sanatçılığını etkilediğini söylemişti. Ama şarkıcının şimdi çok mutlu olduğu ve yüzünün güldüğü belirtiliyor.

Haberin Devamı

35 yaşındaki Lady Gaga’nın iki yıl önce tanışıp, büyük aşk yaşadığı ve ayrılamaz hale geldiği sevgilisi Michael Polansky ile “evli bir çift gibi olduğu” belirtildi. “People” dergisine konuşan kaynaklar, Parker Kanser İmmünoterapi Enstitüsü’nde yönetim direktörü olan Polansky ile Lady Gaga’nın evlenmeye ihtiyaç duymadıklarını, aşklarının onlara yettiğini söyledi.

‘Hayatının anlamı’
Bir kaynak, “Michael, Lady Gaga’yı çok seven ve onu alabildiğine destekleyen bir sevgili. O da şarkıcı gibi çalışkan. Onlar harika ikili” ifadelerini kullandı.

Lady Gaga’nın Şubat ayında İtalya’da 'Gucci Ailesi' filminin çekimlerindeyken, ABD’de köpekleri çalındığında da sevgilisinin ona çok destek verdiği ve bunun şarkıcı için “hayatının anlamı” olduğu belirtildi. Lady Gaga’nın Los Angeles’ta Polansky ile “sessiz bir hayat” yaşadığını söyleyen bir başka kaynaksa, “Birlikte olduklarından beri şarkıcının sevgilisini deli gibi sevdiği gayet açık. Sevgilisine dokununca bile çok mutlu oluyor. İkisi de sevgi dolu ve aralarında çok iyi bir kimya var” dedi.