Cadde Sophie Turner'dan Finn Wolfhard'a destek

Sophie Turner'dan Finn Wolfhard'a destek

09.11.2017 - 12:59 | Son Güncellenme:

'Game of Thrones’un 'Sansa Stark’ı Sophie Turner, 'Stranger Things’in başrol oyuncularından Finn Wolfhard’ı savundu. İngiliz oyuncu, Wolfrad’ı imza vermediği için eleştirilen Wolfhard için "O öncelikle çocuk" yorumunda bulundu.

Sophie Turnerdan Finn Wolfharda destek

Netflix’in popüler dizisi 'Stranger Things’in yıldızı Finn Wolfhard, konakladığı otelin dışında bekleyen hayranlarının fotoğraflarını imzalamayı reddetti. 14 yaşındaki Kanadalı oyuncunun bu davranışı, hayranları tarafından “kabalık” ve “kalpsizlik” ile suçlandı.

Haberin Devamı

13 yaşından beri 'Game of Thrones’ta oynayan Sophie Turner, sosyal medya hesabından Wolfhard’ı savundu. 'Sansa Stark' karakterine hayat veren 21 yaşındaki İngiliz aktirs, twitter hesabından, "Kahretsin... Tamamen yetişkin olan insanların 'Stranger Things’te oynayan çocukların otelinin önünde beklemesi, bu hareketlerini bırakmadıklarında da çocukları suistimal etmesi ‘süper tuhaf’. Oyuncu olmaları önemli değil, onlar öncelikle birer çocuk. Onlara kimseye borçlu gibi hissetmeksizin büyümeleri için çocukluk hayallerini yaşayabileceği bir alan bırakın" mesajını yayınladı.

Geçtiğimiz Joe Jonas ile nişanlanan Turner’ın bu tepkisi sosyal medyada binlerce beğeni aldı.