Cadde Şoray’ın kahkahasından Gülizar çıktı

Şoray’ın kahkahasından Gülizar çıktı

24.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘Gülizar’ın yönetmeni Çağan Irmak, “Dizimiz, bir Yeşilçam hikâyesi... Çıkış noktası da Türkan Şoray’ın kahkahası ve gözyaşı” dedi

Şoray’ın kahkahasından Gülizar çıktı

Başrolünü Farah Zeynep Abdullah ve Berk Cankat’ın paylaştığı ‘Gülizar’ın yönetmeni Çağan Irmak, ranini.tv’ye röportaj verdi. Yönetmen, şarkı söylemekten asla vazgeçmeyen Gülizar ile veteriner hekim Murat’ın hayatlarının beklenmedik şekilde kesişmesinin anlatıldığı dizinin bir Yeşilçam hikayesi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Irmak, “Global kafada ve anlayışta bir dönem dizisi yapmak istedik. O şekil yazdım ama senaryo grubunda değişime uğrayacağını biliyordum. Sonra dedim ki, ‘Kesin, biçin, atın, dökün ama çıkış noktası bu olsun.’ Detaylar değişti ama işin matematiği aynı kaldı. Çıkış noktası da Türkan Şoray’ın kahkahası ve gözyaşı... Hani pavyonda çalışan bir kadın olup da, elini beline dayayıp, küfür ettikten sonra kapının arkasına gidip ağladığı anı hatırlar mısınız? İşte tam o anı anlatıyor Gülizar” dedi.

Şoray’ın kahkahasından Gülizar çıktı

‘Alternatifleri var’

Oyuncu seçiminde son sözü kendisinin söylediğini de sözlerine ekleyen yönetmen “Tiyatro ağırlıklı oyuncuları seçtim. Yeteneksizsen, sadece güzel ya da yakışıklıysan bir şey yapamazsın. Bu yüzden şimdilerde durum yerini hem güzel, yakışıklı hem de yetenekli oyuncuya bıraktı. Bir dönem alternatif çok azdı. Şimdi bu çocuklar iyi olmak zorundalar. Gerçekten çok çalışıyorlar ve biliyorlar ki artık alternatifleri var” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı