Cadde Sosyal medya fenomeni Rüzgar Ozan Dikici kimdir?

Sosyal medya fenomeni Rüzgar Ozan Dikici kimdir?

21.06.2020 - 12:34 | Son Güncellenme:

Rüzgar Ozan Dikici kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Anneannesinin kafasında kırdığı yumurta videosu ile gündeme gelen Rüzgar Ozan Dikici, Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa programına Anneannesi ile canlı yayına katıldı. Yaptıklarından dolayı canlı yayında özür dileyen Rüzgar Ozan Dikici kimdir, kaç yaşında?

Sosyal medya fenomeni Rüzgar Ozan Dikici kimdir

Sosyal medya fenomeni olan Rüzgar Ozan Dikici sosyal meyda üzerinden yaptığı paylaşımda Anneannesinin kafasında yumurta kırdığı videoyu sosyal medyadan paylaştıktan sosyal medya üzerinden birçok tekki almıştı. Aldığı tepkilerin ardından Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Rüzgar Ozan Dikici annneannesinden canlı yayında özür dilerken anneannesi de torunun kafasında yumurta kırdı ve intikamını aldı. Peki Rüzgar Ozan Dikici kimdir?

Haberin Devamı

RÜZGAR OZAN DİKİCİ KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni olan Rüzgar Ozan Dikici yaptığı son paylaşım ile sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Anneannesinin kafasında yumurta kıran Rüzgar Ozan Dikici'nin bu paylaşımı sonrasında birçok kullanıcı Rüzgar Ozan Dikici'nin saygısızlığına ithafen birçok twweet attı.

Yazarlar