Cadde Sosyal medyanın gündemi Coca Cola’nın Özcan Deniz ve Sıla’lı yeni reklamı

Sosyal medyanın gündemi Coca Cola’nın Özcan Deniz ve Sıla’lı yeni reklamı

05.05.2015 - 17:02 | Son Güncellenme:

Özcan Deniz ile Sıla’nın birlikte oynadığı ve dün akşam yayınlanmaya başlayan Coca Cola’nın yeni reklam filmi sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyanın gündemi Coca Cola’nın Özcan Deniz ve Sıla’lı yeni reklamı

Coca Cola’nın dün akşam yayınlanan yeni reklam filmi Twitter'ın yeni tartışma konusu oldu. Yaklaşık 3 dakika süren reklam filminde, Özcan Deniz ve Sıla Gençoğlu rol aldı.

İkili romantik sahneler eşliğinde, sözlerini Sertab Erener’in parçası Söz’ün müziği üzerine Sıla’nın yazdığı reklam şarkısını birlikte söyledi.

Reklamda kullanılan şarkı “Dhanush” sahne adıyla bilinen Hint aktör ve şarkıcı Venkatesh Raja’nın 2011'de çıkardığı “Why This Kolaveri Di” adlı şarkısından uyarlandı. İşte reklam filmiyle ilgili atılan tweetlerden bazıları:

Haberin Devamı

İstiklal Akarsu @istiklalAkarsu Koka Kola şirketinin yerinde olsam ürünü Türkiye piyasasından çekerim.

Ömür Özdemir @ceriLevis dans etmeyeydin iyiydi be öccan dönis abey..

Sevim Gözay @SevimGozay özcan deniz-sıla enteresan casting olmuş tmm da o şarkı, o danslar, o kumsal canlıları nedir yahu :))) sanırsın kolayı henüz keşfetmişler.

Naim Dilmener @renemliD · Sila ile Özcan Deniz. Çok düsündün mu Coca Cola? Hayatin hangi tadi bu?

Barbaros Şansal @BarbarosSansal Nurellalı yedigün, Özcan denizli kokakola, yeni Türkiye emrahla acılı mac doMaldsı görmedi mi hala?

Arto Dalga @artodalga Şu anda CNN Türkdeki Coca-Cola'nın Reklamı Sezen Aksu'dan Çok daha ilgi çekmiştir diye düşünüyorum Süper Reklamdı Helal Coca Cola

Haberin Devamı

Erhan ÇELİK @Erhan_Celikk Coca Cola'nın yeni reklamını Sağlık Bakanlığı kamu spotu olarak çekse bağımlılarını içecekten bu kadar soğutamazdı.

Yunus Günçe @yunusgunce Ama coca-colayı ayranla karıştırmışsınız siz. coca-cola çalkalanmaz.

Elçin Yahşi @yelchin Coca Cola reklaminda deve yok mu? Var da ben mi gormedim?