Cadde SPORUN 'EN' YILDIZLI GECESİ

SPORUN 'EN' YILDIZLI GECESİ

29.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Bu yıl 65’incisi gerçekleşen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri, muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Beyazıt Öztürk ile Damla Uğurtürk’ün sunuculuğunu yaptığı gecede, kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.

SPORUN EN YILDIZLI GECESİ

SPORUN EN YILDIZLI GECESİ
Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nin 65’incisi, önceki akşam Volkswagen Arena’da düzenlenen muhteşem törenle sahiplerini buldu. Beyazıt Öztürk ve Damla Uğurtürk’ün sunumuyla, 2018’de sporun ‘En İyi’lerinin ödüllendirildiği törene, spor, sanat ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Gillette ve Milliyet iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, ünlü isimler, şıklıklarıyla göz doldurdu. TV8’den canlı yayınlanan organizasyonda, ‘Erdoğan Demirören Özel Ödülü’nü alan Türk Hava Yolları Genel Müdürü İlker Aycı’ya ödülünü, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören takdim etti.

Haberin Devamı

SPORUN EN YILDIZLI GECESİ
Geceye, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, eşi Revna Demirören, kızları Yelda Demirören, oğulları Erdoğan Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay, eşi Kıvanç Oktay, oğulları Sinan Oktay, Murat Oktay, Demirören Medya Grubu CEO’su ve Milliyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, TFF Başkan Vekili Hüsnü Güreli, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

Etkinlikte, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ile Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma gibi isimlerin yanı sıra, iş, sanat ve magazin dünyasının ünlüleri de yer aldı. Şıklık yarışının yaşandığı kırmızı halıda ünlü isimler göz doldurdu. Organizasyonda, Tülin Şahin, İzzet Yıldızhan, Betül Demir, Emirhan Cengiz, Selen Görgüzel, Şilan Makal, Saba Tümer, Günay Musayeva, Sinem Yıldırım, Ivana Sert, Ömür Gedik, Şebnem Demir, Ece Vahapoğlu, Tuğba Özay, Zeynep Dizdar ve Mert Kılıç da vardı.

SPORUN EN YILDIZLI GECESİ

Rest çekti
Selen Görgüzel, derin yırtmaçlı kıyafetiyle dikkat çekti. Oyuncu, gazetecilerin, “Eşiniz Hamdi Alkan kıyafetlerinize karışıyor mu?” sorusuna, “Hamdi Bey’in beni engellemek gibi bir hakkı yok. Babam değil, öyle bir hak vermiyorum. Ne ben ona ne de o bana böyle bir engel koyabilir. Saygın bir birliktelik yaşıyoruz, o yüzden çok mutluyuz” cevabını verdi.

SPORUN EN YILDIZLI GECESİ
‘Modacımın kurbanıyım’
Son günlerde Bülent Ersoy’la yaşadığı kürk polemiğiyle ön plana çıkan HAÇİKO Derneği Başkanı Ömür Gedik, tartışmadan dolayı üzgün olduğunu söyledi. Gedik, “Modacımın kurbanı oldum ve verdiği yanlış beyanat yüzünden bu tartışmaya girdim. Kürke olduğum kadar, kavgaya ve tartışmaya da karşıyım. O yüzden uzatmak istemiyorum. Bülent Hanım’a değil ama modacıma dava açacağım” dedi.