23.04.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:
Dünya oyun pazarının önemli markası Nintendo, popüler oyunu Super Mario’nun Türkiye satışlarının 100 bine yaklaşmasını kutlamak için özel bir DS Lite paketi hazırladı. Türkçe ambalajla ve sadece beş bin adet hazırlanan bu DS Lite paketlerinden birinin içinde ‘100 bininci Mario’ sertifikası var. Altın yaldızlı bu sertifikayı bulan şanslı, bir yıl boyunca tüm Nintendo oyunlarını ücretsiz alabilmesinin yanı sıra İtalya’da çift kişilik seyahat kazanacak. Nintendo DS Lite’ları kampanya özel fiyatı 399 YTL.
Bayrama oyuncak yakışır
Ünlü oyuncakların ve markalı ürünlerin “hep ucuz, en ucuz” sloganıyla yer aldığı Toyiki‘lerde, hem 0-14 yaş arası çocuklara yönelik, hem de ailece oynayabileceğiniz binlerce oyun yer alıyor. Tüm Türkiye çapında 35 mağazasında çocuklarla buluşan Toyiki’de, 19-24 Nisan tarihleri arasında Toyiki kartı olanlar bir kez daha kazanacak. Toyiki kart sahipleri 24 Nisan’a kadar yaptıkları alışveriş karşılığında yüzde 20 hediye puan kazanacak.
Bir çocuk da sen giydir!
Wenice Kids, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasına özel anlamlı bir kampanya başlattı... “Bir çocuk da sen giydir” kampanyası kapsamında Wenice Kids mağazalarından birine çocuğunuzla alışveriş yapmaya giderken yanınızda giydirmek istediğiniz bir çocuk daha getirmeniz yeterli. Wenice İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’ndan çocuğunuza aldığınız kıyafetlerin aynısı diğer çocuğa hediye olarak verilecek. Ayrıca alışveriş yapan tüm çocuklara Atatürk resim yarışması sonucunda basılmış olan t-shirtler hediye edilecek.